Geluk

Drie tips om lekkerder in je vel te zitten

beter in je vel

Je mentale gezondheid is ontzettend belangrijk. Maar soms zit je gewoon even niet lekker in je vel. We kennen het allemaal. Gelukkig kun je zelf een hoop doen om je snel weer fijn te voelen. Met deze drie tips ben jij die dip zo weer te boven!

Beweeg

Bewegen is essentieel om goed in je vel te zitten. Vooral buiten bewegen doet wonderen. Wanneer je veel binnen zit ga je je daar vanzelf steeds futlozer door voelen. Bewegen betekent niet dat je de hardloopschoenen uit de kast moet trekken en tien kilometer gaat rennen. Gewoon wandelen is een geweldig middel om je beter te voelen. Lekker naar buiten met de frisse lucht in je neus. Als je in een stad woont is er vast wel parkje in de buurt waar je even kan ontsnappen aan de drukte. Maak er een gewoonte van om elke dag minstens een half uur stevig te wandelen. Je zal merken dat het wonderen doet voor je mentale gesteldheid!

Uiterlijk

Aandacht besteden aan je uiterlijk betekent zeker niet dat je een dikke laag make-up op moet smeren. Een mooi uiterlijk begint met een goede huidverzorging. Als je er fris en stralend uitziet, ga je je vanzelf ook zo voelen! Verwen jezelf dus lekker met verzorgingsproducten voor je lichaam en gezicht. Gebruik luxe producten van bijvoorbeeld Image skincare voor dat echte fijne gevoel alsof je naar een beautysalon bent geweest. En vergeet je oogverzorging niet! Fijne verzorgingsproducten voor je ogen zijn de eye creams van Image skincare. Zo werk je gemakkelijk je vermoeide ogen weg en heb je weer een stralend frisse blik!

Eet goed

Als je gezond eet zul je je ook fijner voelen. Indien je namelijk niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt merk je dit direct aan je lichaam. Van ongezond eten kun je je opgeblazen, moe en futloos gaan voelen. Zorg er daarom voor dat je je dagelijkse dosis groente en fruit binnenkrijgt. Je hoeft iets lekkers natuurlijk niet te laten staan, ook daar kun je namelijk erg blij van worden. Maar geniet met mate en zorg dat het grootste deel van je voedselinname bestaat uit gezonde voeding.