Gezond gewicht Gezondheid

Doe mee met de challenge en win een jaar gratis personal training en een nieuwe outfit!

Doe mee met de challenge!
Logo Her Health
Geschreven door Redactie

Ik vind sporten heerlijk! Ik slaap beter als ik sport, mijn hoofd is helder en ik heb meer energie. Het is zo makkelijk, je trekt je schoenen en outfit aan en je gaat! Je kunt naar de sportschool, je kunt gaan hardlopen, je kunt je bij een clubje aansluiten of je gaat gewoon thuis aan de slag. Soms moet je even een drempel over om in beweging te komen, maar als je die drempel eenmaal over bent dan krijg je er zo veel voor terug!

Want hoe zit het met de goede voornemens die jij begin dit jaar had? Heb je het volgehouden om te sporten en om gezonder te leven? Maar 8% van de mensen houdt zich daadwerkelijk aan hun goede voornemens. Niet zo gek dus als je de boel een beetje hebt laten versloffen. Maar gelukkig heeft Intersport een goede stok achter de deur om het bewegen toch weer op te pakken: De Teaser challenge!

De teaser is een pilatesoefening die je overal kunt doen! Dat maakt de drempel om te beginnen met sporten wel heel erg laag. Met de teaser train jij je buikspieren en je balans, 2 vliegen in 1 klap dus!

Hoe doe je nou de teaser?

  1. Ga met je rug op de grond liggen. Je benen zijn plat, je armen langs je lichaam.
  2. Trek je knieën naar je borst.
  3. Beweeg je armen richting het plafond.
  4. Strek je benen naar voren en maak een hoek van 45 graden.
  5. Leg je kin op je borst.. en rol vooruit. Je knieën zijn nu licht gebogen, je bovenlichaam is compleet van de grond.
  6. Probeer deze houding even vast te houden en ga langzaam terug in de startpositie. Herhaal zo vaak als je kunt.
Doe mee met de challenge!

De teaser oefening gewoon thuis met de kat op de achtergrond 🙂

Wat is nu de challenge?
Doe met je lichaam zoveel mogelijk teasers, maak er een video of foto van en deel deze op Instagram. Hierbij tag je @intersportnl en gebruik je de hashtag #trainmeemetintersport. Daag een vriend uit en kijk wie de sterkste buikspieren heeft!

Doe mee en win ook zo’n gave nieuwe outfit van Reebok!

Wat kun je winnen met deze challenge?
Uiteindelijk kiest Intersport 10 finalisten. De finalisten mogen samen met hun sportmaatje op het ‘Train mee met INTERSPORT’ event komen. En daar gaan de finalisten strijden voor een jaar lang personal training! Maar ook als je de hoofdprijs niet wint heb je al gewonnen, want als je wordt uitgenodigd voor de finale ontvangen jij en je trainingsmaatje sowieso een nieuwe trainingsoutfit van Reebok, inclusief schoenen!

Iedereen kan mee doen! Je hoeft echt geen fitgirl met mega buikspieren te zijn om mee te kunnen doen met de challenge en om kans te maken op één van de outfits van Reebok of een jaar lang personal training, de challenge is voor iedereen en voor elk niveau!!

www.Intersport.nl/trainmee #Trainmeemetintersport #Sporttothepeople #Reeboknl #Intersportnl #bemorehuman

 

Over de schrijver

Logo Her Health

Redactie