Geluk

Dit is de reden dat lieve vrouwen vaak verkeerd worden begrepen

Dit is de reden dat lieve vrouwen vaak verkeerd worden begrepen

Lieve vrouwen zijn niet dom. Ze zijn niet naïef. Ze zien heel goed wat anderen ook zien. Ze weten heel goed wie er nep en wie er oprecht zijn. Ze weten wie er echt zijn en wie er doen alsof. Ze weten welke mensen hun hulp en vriendschap voor lief nemen en wie hun vriendelijkheid waarderen. Ze weten dit en toch veranderen ze niet wie ze zijn. Ze staan er boven en blijven vriendelijk en lief omdat ze gewoon zo zijn. Het is hun natuur en ze weigeren om de wereld dit te laten veranderen.

Voor lieve vrouwen is het niet altijd makkelijk om de liefde te vinden. Ze zijn op zoek naar een beste vriend en een vertrouweling. Ze zoeken iemand die geen misbruik maakt van hun zorgende en gevende persoonlijkheid. Daarnaast zijn ze niet bang om hun liefde te tonen omdat ze weten hoe ze moeten voelen en hoe ze met hun emoties om moeten gaan.

Lieve vrouwen zijn geen deurmatten, ze weten gewoon hoe ze moeten vergeven. Ze geloven in een tweede kans en zien het beste in mensen. Ze geloven dat iedereen een kans verdient en dat mensen kunnen veranderen. Iedereen mag opnieuw beginnen. Lieve vrouwen hebben een groot hart en ze volgen dit hart, ook als dit betekent dat ze de ‘regels’ overtreden.

Ze weten ook echt wel dat hun vriendelijkheid niet altijd handig is in deze maatschappij, maar ze geloven erin dat deze vriendelijkheid ze uiteindelijk brengt waar ze moeten zijn en dat het de juiste mensen in hun leven brengt. Lieve vrouwen maken zich niet meer druk over wat anderen van ze vinden. Het maakt ze niet meer uit dat mensen een mening over ze hebben, dat ze niet begrepen worden en dat ze niet altijd het respect krijgen wat verdienen.  Ze zullen altijd proberen om vriendelijk te blijven, om positief te blijven en om lief te blijven. Ze zullen vriendelijkheid altijd verkiezen boven iets anders, ook als dit niet beantwoord wordt.

PS. Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @herhealth.nl

thoughtcatalog