Geluk

Deze nieuwe hobby, zou je gebaseerd op je sterrenbeeld, in 2019 moeten proberen

Deze nieuwe hobby, zou je gebaseerd op je sterrenbeeld, in 2019 moeten proberen

Ram
2019 is een goed jaar voor de ram om ambitieus te zijn en wat nieuws te proberen. Vooral de eerste maanden van 2019 staan de sterren goed zodat je een enorme power boost merkt die de toon voor de rest van het jaar zet. Je hebt veel te zeggen in 2019, laat jezelf daarom ook horen. Begin een blog, schrijf dat boek waar je al lang over nadenkt of pitch bij magazines of kranten. 

Stier
Als koppige, maar hardwerkende stier begin jij een nieuwe hobby vol energie. Je kunt je steeds minder tevreden voelen met het leven wat je nu leidt en het gebrek aan vrijheid wat je ervaart. Omdat er in 2019 veel veranderingen voor je aan zitten te komen, zou je een hobby moeten kiezen die je ergens brengt. Ga wandelen, plan vakanties naar de bergen, ga fietsen, trek er in ieder geval op uit om je hoofd leeg te maken. Dat zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. 

Tweeling
2019 jaar wordt het jaar dat je wat intuïtiever bent dan normaal. Je bent ook iets meer in jezelf gekeerd dan normaal en hebt minder de behoefte om erop uit te gaan. Omdat je intuïtie sterker is, is het een goed moment om jezelf beter te leren kennen. Probeer daarom eens meditatie of yoga om zo op een ontspannen manier dichter bij jezelf te komen.

Kreeft
Als kreeft vindt je het fijn om terug te trekken en kun je je prima alleen vermaken. In 2019 is dit niet anders. In 2019 zul je dingen nog dieper voelen, maar houd je je gedachtes liever voor jezelf. Zoek waarom daarom een hobby die je alleen kunt doen of waarbij je je gedachtes op een rij kunt zetten. Je kunt gaan lezen of elke dag een stuk gaan wandelen.

Leeuw
Dit wordt een belangrijk jaar voor de leeuw. Je vindt jezelf opnieuw uit en het universum pusht je uit je comfort zone. Ga erin mee, want er tegen vechten maakt het allen maar nodeloos zwaar. Je vindt het fijn om in de spotlights te staan, vooral dit jaar, dus zoek een hobby waarbij je de aandacht krijgt die je fijn vindt. Ga op toneel, neem acteerlessen, meld je aan voor standup comedy. Als iemand dit jaar wel een uitdaging aan kan, dan ben jij het.

Bewaar dit artikel op Pinterest

Maagd
Jij bent zoals altijd super praktisch en deze eigenschap gaat je in het nieuwe jaar helpen om succes te krijgen. Je zou een hobby moeten zoeken die je helpt ontspannen, maar die je ook het gevoel geeft dat je iets leert. Meld je daarom aan voor een kookcursus en verras de mensen om je heen met heerlijke gerechten.

Weegschaal
2019 kan voor de Weegschaal grote veranderingen, kansen of misschien zelfs een crisis betekenen. Maar dit is allemaal om je wakker te schudden en om je de volgende fase van persoonlijke groei in te laten gaan. Zoek daarom een hobby die je toestaat te groeien als persoon en omdat je van buiten zijn houdt kun je beginnen met hardlopen of oefenen voor een hardloopwedstrijd. 

Schorpioen
Dit wordt op zowel persoonlijk als financieel vlak een goed jaar voor je. Focus je in 2019 op je dromen en sommige zouden wel eens uit kunnen komen! Omdat je zo snel groeit en steeds nieuwe dingen probeert kun je een hobby kiezen die je helpt te ontspannen. Probeer eens een schilder- of tekencursus. 

Boogschutter
2019 kan een goed jaar voor je worden. Als er één sterrenbeeld is wat dit jaar het onmogelijke, mogelijk kan maken dan is het de Boogschutter. Zoek een uitdagende hobby die je gevoel voor avontuur aanspreekt. Als je reizen als hobby kan zien, doe dat dan. Kies anders een sport waar jij je ei goed in kwijt kunt zoals mountainbiken of Cross fit.

Steenbok
Er komen in 2019 veel kansen die je kunt grijpen. 2019 staat voor succes op alle fronten in je leven. Kies daarom een hobby die je stimuleert, zoals het leren van spelen van een instrument.

Waterman
2019 kan een heel sociaal jaar voor je worden. Je ontmoet komend jaar waarschijnlijk nieuwe en fascineerde mensen. Vele van hen hebben verschillende religieuze, culturele of spirituele achtergronden. Zoek een hobby die past bij dit creatieve jaar, zoals fotografie.

Vissen
2019 is een goed momenten om aan iets nieuws te beginnen. Het is het beste moment om voor jezelf te beginnen. Ooit.. is nu. Het is jouw tijd om succes te hebben, dus verspil je geweldige energie niet. Begin met je eigen bedrijf of zoek een hobby die je helpt om in contact te blijven met je gevoelens zoals het bijhouden van een dagboek of blog.