Relaties Single

De juiste man zal van alles houden waar de verkeerde man voor weg liep

De juiste man zal van alles houden waar de verkeerde man voor wegliep

De juiste man voelt zich niet door jou geïntimideerd. Hij voelt zich niet geïntimideerd door jouw succes, jouw onafhankelijkheid, je eerlijkheid of de manier waarop je liefhebt. Niet door je kracht, je passie, de dingen die jou geweldig maken, nee hij zorgt er juist voor dat je nog sterker wordt, zorgt ervoor dat je nog meer straalt en steunt je om nog beter te worden.

De juiste man is niet bang voor je familie. Hij is niet bang voor je strenge vader of je beschermde broer. Hij is niet bang voor je sterke moeder en je eerlijke zus. Hij is niet bang voor dit soort ‘druk’ als het betekent dat het jou gelukkig maakt, als het betekent dat hij nog dichter bij jou staat en als het betekent dat hij je nog beter leert kennen. De juiste man zal je gekke familie omarmen en hij zal proberen om ze te zien door jouw ogen.

De juiste man is niet bang voor confrontatie. Hij luistert als je iets te zeggen hebt, hij wacht niet altijd tot jij een gesprek initieert, hij vindt het niet erg om het over jouw problemen, gevoelens en behoeftes te hebben. Hij geeft je niet het gevoel dat je gek of dramatisch bent als je eerlijk bent. En hij begrijpt dat 2 volwassenen het soms niet met elkaar eens zijn, maar dat er voor ieder probleem een oplossing is.

De juiste man zal je geen slechter gevoel geven over je zwakheden of je onzekerheden. Hij zal je niet bewust naar beneden halen, hij zal je niet jaloers maken, hij zal geen dingen zeggen die je ongemakkelijk laten voelen of waardoor je aan hem zal twijfelen. Hij zal je niet onzeker maken, hij zal je het gevoel geven dat jij er toe doet. Hij geeft je het gevoel dat je veilig bent.

De juiste man zal er simpelweg alles aan doen om bij jou te zijn en om bij te blijven. Hij zal geen excuses vinden om weg te gaan of redenen zoeken waarom het toch niet werkt. Hij laat zich niet afschrikken door problemen en hij wacht niet tot alles perfect is. Hij gaat ervoor omdat de gedachte om jou kwijt te raken het enige is wat hem bang maakt.

Volg jij Herhealth.nl al op Facebook en Instagram?

Foto: hellofasionblog.com