Relaties Single

5 waarschuwingen dat hij nog niet klaar is voor een relatie

5 signalen dat hij zich niet wil binden

Heb jij ook wel eens een man gehad waarbij jij zo je best deed? Waarbij de chemie en de liefde er wel was, maar toch wilde hij de volgende stap niet nemen? Je bent niet de enige.  Er zijn zoveel mooie, intelligente en leuke vrouwen die dachten dat ze een leuke man aan de haak hadden geslagen, die alle geduld van de wereld opbrachten maar toch wilde de man in kwestie zich niet binden.

Als jij klaar bent voor een lange serieuze relatie of je komt momenteel geen stap verder met een man dan kunnen onderstaande waarschuwings-signalen je misschien helpen. Want onderstaande signalen kunnen je helpen om in te zien of je misschien beter opzoek kunt gaan naar een andere man. Een man die jouw waardevolle tijd niet verdoet.

1 Hij is niet consequent in zijn aandacht voor jou of hij doet soms zelfs helemaal niet zijn best om je te veroveren
Een man die geïnteresseerd in je is doet zijn best. Hij belt, sms, hij bedenkt dingen: kort samengevat hij zorgt er wel voor dat hij je aandacht heeft. Als jouw man totaal niet actief is om jou te veroveren dan betekent dit dat hij jou voor lief neemt of het niet belangrijk genoeg vindt. Helaas duiden deze signalen niet direct op iemand die zich serieus aan jou wil binden.

Het zelfde geldt voor een man die in het begin zijn best doet om je te veroveren maar die zijn passie snel verliest. Ook dit is een teken dat hij jou niet zo waardeert als hij zou moeten. Want een man die eerst super enthousiast is en vervolgens een week wacht voordat hij weer smst speelt een spel waar je helemaal geen zin in moet willen hebben.

2 Hij heeft geen doel voor ogen en is er ook niet naar opzoek
Een man hoeft echt niet al zijn droombaan te hebben gevonden of een fantastische ondernemer te zijn, maar het zou wel prettig zijn als hij wel doelen heeft in het leven. Want zonder enige ambitie of toekomstdromen zal hij zich waarschijnlijk snel benauwd voelen in een serieuze relatie met toekomstperspectief.

3 Hij keert in zichzelf of rent weg in tijden van stress
Een relatie is niet makkelijk, als stel kom je in een lange relatie onderweg voor een paar hete vuren te staan. Een belangrijk component of een man in staat is om een lange relatie aan te gaan is zijn vaardigheid om met een open hart in de relatie te staan, zelfs tijdens stressvolle periodes. Is het makkelijk of leuk? Zeker niet, maar wees op je hoede bij een man die moeilijke gesprekken met jou ontwijkt en die net doet of er geen problemen zijn. Want er is geen enkele man die zin heeft om ‘het gesprek’ met zijn vrouw aan te gaan. Maar de mannen die dit gesprek wel aangaan bezitten een zeer belangrijke eigenschap om een relatie op de lange termijn te laten werken.

4 Hij komt zijn beloftes niet na
De integriteit van een man is zeer belangrijk. Zijn vermogen om grote beloftes na te komen is net zo belangrijk als zijn vermogen om kleine beloftes na te komen. Is hij ergens enthousiast over? En komt hij vervolgens zijn woord na? Belt hij jou als hij zegt dat hij dit zou doen?

5 Jij komt niet in zijn toekomstplannen voor
Je kunt zien hoe serieus een man is door zijn vermogen om een toekomst met jou te zien en daar verheugd over te zijn. Als een man jouw behoeftes en verlangens niet meeneemt in zijn toekomstplannen dan laat dit zien dat hij of erg bang is om zijn vrijheid kwijt te raken of dat hij nog lang niet toe is aan een serieuze relatie.

Natuurlijk is geen enkele man perfect en zullen de meest geweldige mannen wel eens gedrag zoals hierboven vertonen maar wees wel gewaarschuwd als dit meer dan wel eens gebeurt. Want een goede man doet zijn best voor jou en wil dat jij gelukkig bent. En het belangrijkste: wees eerlijk tegen jezelf en ga zijn gedrag niet voor jezelf goed praten want jij bent het waard om echt van gehouden te worden!