Geluk

5 Dingen die jou enorm aantrekkelijk maken

5 dingen die jou enorm aantrekkelijk maken

Hoewel veel van onze oerinstincten in de loop der jaren zijn vervaagd is er één instinct wat nog steeds in tact is; de jacht naar een partner. Jong of oud, we kunnen verschillende eigenschappen in een potentiële partner signaleren waardoor we ons tot hem aangetrokken voelen en eigenschappen waardoor we juist wegrennen. Want we lopen het liefst de andere kant op wanneer we merken dat iemand wanhopig, bitter of eenzaam is.

Terwijl we op de momenten dat we wanhopig en eenzaam zijn juist zo’n behoefte hebben aan een partner die ons aandacht geeft, voor ons zorgt en zegt dat we mooi zijn.

Je kent het misschien zelf – je bent gestrest door je werk, het loopt niet lekker met je familie en je vriendinnen gedragen zich ook niet heel leuk. Het volgend moment is het opeens een paar maanden later, heb je geen enkele date gehad en staat alles wat je in kast hebt hangen niet meer leuk. Je bent moe, je haar zit niet en de tv is je beste vriend. Je hebt geen inspiratie meer.

Je bent boos op de wereld, boos dat je nog alleen bent en boos omdat dingen niet lopen zoals jij wilt. Het kost je moeite om positief te blijven. Terwijl je als jij je gelukkig voelt, van het leven houdt en geen zorgen hebt het lijkt alsof iedereen je weet te vinden en je aandacht genoeg krijgt.

Hoe is het mogelijk, wanneer je behoefte hebt aan een date krijg je niets en als het je allemaal niet meer uitmaakt dan ben je opeens aantrekkelijk.

Maar hoe kom je nou op dat punt? Onderstaande tips kunnen je helpen om je gelukkige en blije zelf te zijn, wat jou enorm aantrekkelijk maakt. Wat doen aantrekkelijke mensen dan wat ze zo aantrekkelijk maakt?

1 Ze zorgen goed voor hun gezondheid
Er zijn weinig dingen in het leven die je zo zelfverzekerd laten voelen als een fit lichaam. Probeer jezelf doelen te stellen en jezelf te dwingen om deze doelen te halen. Ga 3 keer in de week sporten, het is goed voor je lichaam en je geest. Je lichaam en geest worden beide sterker van sport. Daarnaast voelt het fantastisch als je merkt dat jij je doelen hebt behaald!

2 Ze gaan erop uit
Populariteit en onbeschikbaarheid zijn nu eenmaal aantrekkelijk voor mensen. Wanneer jij leuke dingen doet met vrienden of je druk bent met je hobbies en je plezier hebt straal je dit uit. Probeer ook eens andere dingen, sluit je aan bij een bootcamp of hardloopclubje om zo nieuwe mensen te ontmoeten. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Wanneer jij jezelf bezig houdt en je omgeeft met leuke mensen dan voel jij je vanzelf meer geliefd, wat je direct uitstraalt.

3 Ze doen dingen waar ze plezier uithalen
Yoga, schilderen, toneel, hardlopen, fotografie, vrijwilligerswerk, een studie volgen doe iets wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Het is niet makkelijk om tijd te maken voor een hobby, we hebben het allemaal druk met werk en verplichtingen maar hobbies zijn zo goed voor je. En heb je echt geen tijd of denk je dit alleen maar? Want eten moet je toch, waarom ga je niet op een kookclub? Je kunt de hele avond op de bank hangen als je moe bent, maar als jij even lekker gaat sporten of schilderen dan kom je vol energie weer terug. Als je wilt kun je vaak echt wel tijd maken.

4 Ze laten negatieve dingen los
Die baan die hen alle hun energie kost, die vriendschap, die gewoonte om ’s avonds een zak chips te eten… aantrekkelijke mensen laten negatieve mensen en gewoontes gaan. Stress en negativiteit eisen hun tol. Het is slecht voor je fysieke en mentale gezondheid. Als volwassene heb je keuzes, vergeet dit niet.

5 Ze zijn tevreden
Wanneer je het punt hebt bereikt dat je goed voor jezelf zorgt; je sport, je hebt hobbies, je hebt leuke mensen om je heen verzameld en je hebt het gevoel dat je de negatieve dingen in je leven hebt los gelaten geniet dan. Wees enorm blij met en trots op jezelf! Je hoeft niet te wachten tot je leven perfect is om te kunnen genieten en om gelukkig te zijn. Wanneer je voor jezelf zorgt en je gelukkig bent dan ben je enorm aantrekkelijk!