Geluk

12 tekenen dat jij een beste vriendin voor het leven hebt

12 tekenen dat jij een beste vriendin voor het leven hebt

Natuurlijk hebben we allemaal wel vrienden waar we gezellig mee kunnen kletsen, waar we mee uit kunnen gaan en een gezellige avond mee kunnen hebben, maar een beste vriendin is meer dan dat. Het is niet alleen iemand waar we altijd op kunnen rekenen als we een jurk voor dat ene feest nodig hebben. Een beste vriendin is nog veel meer dan dat. Het is je soulmate die jou compleet begrijpt in alles wat je doet.

Heb je zo iemand waar je altijd op kunt rekenen? Houden dan! Want een beste vriendin heb je voor de rest van je leven.

1 Ze weet precies hoe ze je op kan vrolijken
Je vriendin weet precies wat jij nodig hebt als je je down voelt of gewoon heel verdrietig bent. Ze neemt de tijd voor je en dat geeft je weer de kracht om je beter te kunnen voelen. Daarnaast weet ze ook precies wat jij leuk vindt, waardoor ze altijd met de leukste cadeaus aankomt. Alleen zij kan het bedenken om een mok te bedrukken met een gekke foto van jullie samen of een (wijn) glas graveren met een mooie boodschap is ook iets wat zij voor jou doet. 

2 Zij is de eerste waar je heen gaat als er iets is gebeurd
Een beste vriendin is er altijd voor je. Zelfs als het een noodgeval is midden in de nacht om een flink potje te kunnen janken. Dat is wat hen zo speciaal maakt. Zij zijn de eerste die we bellen, omdat we weten dat ze alles zullen laten vallen om naar jou te luisteren als dat nodig is.

3 Jullie zijn het perfecte duo samen
Je weet dat je een blijvertje hebt gevonden als jouw beste vriendin altijd 100% achter je staat. Wat er ook moet gebeuren, ze zullen je altijd bij staan. En dat maakt jullie het perfecte duo!

4 Jullie hebben een hekel aan dezelfde mensen
Omdat de ‘vijanden’ van jouw vriendin ook jouw vijanden zijn.

5 Er kunnen dagen voorbij gaan zonder elkaar te zien
En als jullie dan weer samen zijn, gaan jullie gewoon verder waar jullie gebleven zijn. Jullie hebben een band die niet gebroken kan worden.

6 Ze is jouw nummer één fan en supporter
Het maakt niet uit wat je doet, ze zal er altijd voor jou zijn. Zelfs als het iets sulligs is, zullen ze je met liefde helpen.

7 Ze zullen je altijd steunen
Je hebt vrienden die er vooral zijn voor de leuke momenten in je leven, maar je beste vriendin zal er altijd voor jou zijn. Ze steunt jou door dik en dun. En dat is andersom natuurlijk ook zo.

8 Ze blijft altijd van je houden
Zelfs als ze je op het slechtste moment in je leven heeft gezien. Het maakt haar niet, ze zal altijd van je blijven houden.

9 Ze voelt als familie
Als iemand zo dichtbij je staat dat het voelt als familie, dan weet je zeker dat je haar niet meer moet laten gaan.

10 Jullie sturen elkaar lelijke selfies
Dit betekent voor jullie tijd om te bonden. Bij je beste vriendin hoef jij je nergens voor te schamen. Zelfs niet voor de lelijkste selfies die jullie elkaar sturen.

11 Ze begrijpt jou en je mood swings
Ze weet hoe je bent, in elke vorm. Ze heeft het namelijk allemaal al eens meegemaakt. Ze was er in goede tijden én in slechte.

12 Ze zal je nooit veroordelen
Het belangrijkste: een beste vriendin zal jou nooit veroordelen op wat je hebt gedaan. In plaats daarvan zullen ze naar je luisteren om samen een oplossing te vinden.

The Power of Silence