Relaties

11 signalen dat je met de juiste man bent

11 signalen dat je met de juiste man bent

1 Hij schept over je op
Of je nou een promotie op je werk hebt gekregen of iets hebt gewonnen, hij kan het niet weerstaan om het aan anderen om jullie heen te vertellen omdat hij zo trots op je is. Hij is gewoon je grootste fan (oké misschien een gedeelde plek met je moeder ;)).

2 Zelfs na jaren samen is hij nog steeds hoffelijk
Hij houdt de deur voor je open of neemt die zware tas van je over. Hij is nog steeds een gentleman.

3 Hij probeert je niet te veranderen
Hij weet dat je rommeliger bent dan hij, dat je altijd een huisdier nodig hebt en dat je eigenlijk niet zo heel goed kunt koken, maar dat vindt hij allemaal prima en hij houdt van je zoals je bent.

4 “Ik mis je” is niet gewoon een zinnetje
Hij meent het wanneer hij dit zegt, het is niet gewoon een lief zinnetje. Zelfs als jullie nog helemaal niet zo lang bij elkaar vandaan zijn mist hij je al.

5 Je huilt bij hem zonder dat jij je hoeft te schamen
Hij weet dat jij gewoon soms moet huilen bij Goede Tijden Slecht Tijden en dat jij het niet droog houdt bij zielige filmpjes op Facebook, geen enkel probleem. En hij troost je ook als er echt iets aan de hand is.

6 Wanneer je vriendinnen klagen over hun partner ben jij stil
Je vriendinnen klagen over hun vriend of man en jij hebt (gelukkig) niets aan dit gesprek toe te voegen. Je wilt niet opscheppen, maar jouw partner behandelt jou gewoon met respect en liefde.

7 Hij heeft een band met je familie opgebouwd
En hij heeft ervoor gezorgd dat jij zijn familie goed hebt leren kennen. Hij heeft er totaal geen moeite mee om je ouders te bellen om iets kleins te bespreken en hij zal altijd met je meegaan naar familiefeestjes.

8 Hij geeft om je vrienden
Als één van je vriendinnen een slechte dag heeft dan moedigt hij je aan om tijd met haar door te brengen of om haar uit te nodigen voor het eten. En als hij iemand’s naam al een tijdje niet heeft gehoord, dan vraagt hij hoe het met hem of haar gaat.

9 Hij laat je je hart luchten
Soms, wanneer iets je frustreert moet je het er gewoon vaak over hebben. En hij irriteert zich hier niet aan, hij laat je gewoon je verhaal doen en nog een keer en nog een keer…  Het enige wat hij vervelend vindt aan de situatie is dat jij overstuur bent en dat vindt hij vervelend voor je.

10 Hij vertelt je zomaar dat je er goed uitziet
En dat is juist op de dag dat jij je haar niet hebt geföhnd en je geen make-up op hebt.

11  Jullie kunnen samen reizen zonder dat jullie de hele tijd ruzie hebben
We hebben allemaal de stellen wel eens gezien op vakantie, die elke dag van de vakantie ruziënd doorkomen. Jij en je partner hebben daar gelukkig geen last van.

Wat zou jij nog aan deze lijst toevoegen? Laat het weten op Facebook.

Goodhousekeeping.com