Relaties

10 dingen die je kunt zeggen in plaats van: ik hou van jou

10 signalen dat jullie voor elkaar zijn gemaakt

Ik hou van jou zeggen kan bij sommige stellen die een lange relatie hebben bijna een gewoonte worden. En daar is niets mis mee, je liefde uiten is een goed iets! Maar wanneer je merkt dat jullie ‘Ik hou van jou’ als gewoonte zeggen dan is het leuk om ook op andere manieren te laten zien dat je van je partner houdt. Onderstaand vind je 10 voorbeelden die je kunt zeggen om je partner te laten weten dat je van hem of haar houdt:

1 Je bent zo onwijs lekker/knap/mooi
Heerlijk om te horen dat iemand overweldigd is door jou!

2 Ik houd elke dag een beetje meer van je en ik wist niet dat dat mogelijk was
Het is ontzettend fijn om te horen dat je partner nog meer van je gaat houden dan hij of zij al deed.

3 Je maakte me zo hard aan het lachen dat de tranen over mijn wangen liepen
Humor tussen stellen blijft, maar het is door alle drukte van het dagelijkse leven wel makkelijk om te vergeten hoe grappig jouw partner eigenlijk is. Dit is een geheugensteuntje om de tijd te maken om elkaar weer te zien en elkaar te waarderen.

4 Ik houd van je lichaam
Wanneer is het de laatste keer geweest dat je dit tegen je partner hebt gezegd? Hij of zij weet heus wel dat je van hem of haar houdt, maar weet hij/zij ook dat je nog steeds lust voelt voor zijn lichaam?

5 Ik heb vandaag zo’n hekel aan alles, behalve aan jou. Aan jou heb ik nooit een hekel
Omdat soms een verborgen compliment het mooiste is. En op sommige dagen waarop alles tegen lijkt te zitten en je eigenlijk chagrijnig bent is het mooiste wat er is dat je thuis komt bij je partner en je weet dat je hem of haar altijd om je heen kan hebben.

6 Ik vind het heerlijk om je te zien hardlopen/ sporten/ speechen / pianospelen/ fotograferen
Een stapje terug nemen en je partner bewonderen is een mooie manier om de erotische afstand tussen jullie te verminderen en om jou en je partner eraan te herinneren hoe het was toen jullie elkaar net ontmoetten.

7 Ik houd ervan als we praten en ik houd ervan als we stil zijn
Comfortable stiltes zijn enorm prettig en die kun je niet met iedereen hebben.

8 Je bent zelfs nog mooier dan toen ik je leerde kennen
Iedereen wordt ouder, maar dit hoeft niet te betekenen dat we elkaar dan minder aantrekkelijk gaan vinden. Complimenteer je partner met de lachrimpeltjes rond haar ogen omdat die haar zo zacht maken, haar zachte huid of haar ronde billen.

9 Ik heb zin in je
Omdat het fijn is om te horen dat iemand je wilt, dat je begeert wordt en dat jullie nog steeds af en toe de passie kunnen doen oplaaien.

10 Ik houd zo enorm veel van je
Dit kun je niet zeggen zonder het te menen, dit komt echt wel aan.