Ontspanning

Waarom jij ook fan gaat worden van deze tassen!

Wij wonen in Nederland, wat dus betekent dat het veel regent en dat we veel fietsen. Wat dus ook betekent dat we regelmatig op de fiets zitten als het regent… Vooral toen ik nog in Amsterdam woonde en op de Zuid-As werkte, ging ik elke dag in weer en wind op de fiets naar kantoor. Ik vond dat oprecht lekker, want het zorgt ervoor dat je fris je werkt verschijnt en het maakt na een lange werkdag je hoofd leeg.

Als het regende hulde ik mij dan van top tot teen in mijn regenpak, ik zat alleen altijd met mijn tas. Want die werd dan alsnog zeiknat, terwijl mijn laptop en andere waardevolle spullen hierin zaten. Dus wat deed ik, ik stopte mijn tas in een vuilniszak. Yep, heel charmant!

Nu ik Zaandam woon en soms op de fiets naar Amsterdam ga of regelmatig op de fiets naar het treinstation ga, krijg ik ook nog wel eens een bui op mijn hoofd. Maar gelukkig hoef ik mijn tas nu niet meer in een vuilniszak te stoppen, zodat mijn spullen droog blijven want ik heb een nieuwe tas die waterdicht is!!

Senz°, ken je vast wel van die handige paraplu’s, heeft nu ook een tassencollectie gelanceerd. En deze tassen zijn dus waterdicht! Hulde!! Ik vind dit serieus ideaal, want wij Nederlandse vrouwen zitten nou eenmaal veel op de fiets en houden onze spullen graag droog zonder dat we lelijke vuilniszakken hoeven te gebruiken ;).

Mijn waterdicht tas van Senz° is echt ideaal voor onderweg!

Senz° heeft verschillende modellen tassen in verschillende kleuren ontworpen. Daarnaast hebben ze ook gedacht aan een slimme oplossing voor je natte paraplu. Deze kan namelijk gewoon in het speciaal daarvoor ontworpen voorvak met special coating (wat schimmel tegengaat).

Het model Lou is een zogeheten Tote bag met een apart laptopvak. De functionele rugzak Sam is een slag groter en Glenn is een briefcase die goed past bij je zakelijke leven. De tassen zijn voorzien van allerlei handige vakjes, voor je sleutels, mappen of telefoon.

De Sam in het zilver (deze heb ik in het zwart)

De Glenn in het Zilver

De Lou in de kleur cafe latte

De Lou in het zwart

Ik heb zelf voor de stoere rugzak gekozen. En ik ben er echt blij mee, handig als ik op de fiets zit, maar ook lekker stevig dus hij gaat bij mij ook mee in het vliegtuig als ik op reis ga voor Herhealth.nl. Maar naast dat de tassen waterdicht en stevig zijn, zijn de tassen ook oprecht mooi. Ze zijn mooi afgewerkt en de lederen handvatten en details geven de tas naast extra stevigheid ook een luxe uitstraling.

Kijk op de website van Senz° voor meer info en de verschillende modellen en kleuren. Wedden dat jij er straks net zo blij mee gaat zijn als ik?!