Bewegen Gezondheid

Waarom je deze eiwitrepen NU wilt uitproberen!

Waarom je deze eiwitrepen nu wilt bestellen!

Je hoort de laatste tijd veel over proteïne (eiwitten) om te herstellen na het sporten. Niet alleen belangrijk voor de sport billy’s onder ons, maar juist ook als je in het algemeen met je gezondheid bezig bent. Want tussendoortjes eten we allemaal en helaas is het zo dat de meeste ‘gezonde tussendoortjes’ helemaal niet zo gezond zijn! Vaak bevatten ze onnatuurlijke toevoegingen, zoetstoffen en heel veel kcal. Daarnaast hebben de meeste proteïne repen vaak een slechte smaak.

Daarom vind ik het zo leuk om jullie kennis te laten maken met de eiwitrepen van FITSHE. Ik ben al een tijdje fan want zij werken uitsluitend met 100% natuurlijke en biologische producten. Eiwitrepen zijn ideaal, ze zorgen lang voor een verzadigd gevoel (want eiwitten) en wanneer je hebt gesport helpen ze je spieren te herstellen, win-win dus!

Proefpakket!

Daarnaast heeft FITSHE nu ook vegan biologische repen en deze kun je tijdelijk uitproberen voor maar € 5,-! In het proefpakket zitten 2 Vegan Protein bars ( Dark Chocolate & Green Power en Dark Chocolate & Indian Spices) en 1 Vegan Energy Boost reep (Crunchy Raw Chocolate).

Ideaal als gezonde snack en ondersteunt het spierherstel

En het leukste is: als je de vegan repen nu bestelt ontvang je bij je bestelling een coupon van € 5,- die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop! Doe het snel want deze actie loopt maar tot 15 juli! Bestel hier je proefpakket.