Geluk

Sterke vrouwen realiseren zich niet altijd dat ze zo sterk zijn

Sterke vrouwen realiseren zich niet altijd dat ze zo sterk zijn

Sterke vrouwen realiseren zich vaak pas later hoe sterk ze eigenlijk zijn. Op het moment zelf denken sterke vrouwen misschien dat ze juist niet sterk of zelfs zwak zijn. Ze denken dat ze niet sterk genoeg zijn omdat ze een breakdown hebben, het moeilijk vinden om hun huis te verlaten, moeten huilen, niet meer weten wat ze moeten doen of zich kwetsbaar voelen. 

Tijdens dat soort momenten is het zelfs voor de sterkste vrouwen makkelijk om aan zichzelf te twijfelen. Want je verliest misschien het vertrouwen in jezelf en je hebt geen idee wat je nog te wachten staat. Juist op die momenten is het makkelijk om je kracht niet te zien. Je voelt je op die momenten niet sterk, het voelt alsof je aan het overleven bent. Maar als je terugkijkt op die momenten dan weet je dat je trots mag zijn. Trots op jezelf, trots dat je dit hebt overwonnen, trots dat je weer opgestaan bent nadat je bent gevallen. 

Uiteindelijk kijk je terug en zie je hoever je bent gekomen en hoeveel je hebt overwonnen. Want je hebt een sterke vrouw nodig om de dingen te overwinnen die jij hebt overwonnen. 

Als je nu nog niet kunt zien hoe sterk je bent, onthoud dan dat je echt sterker bent dan je denkt. Je kunt meer aan dan je denkt.pastedGraphic.png