Geluk

Psychologen zeggen dat de boom waar je oog naar toe wordt getrokken je dominante karaktereigenschap onthult

Tot welke boom voel jij je aangetrokken?

Tot welke boom voel jij je natuurlijk aangetrokken?

Niemand kan ontkennen dat de technologie onze levens overneemt en dat we het contact met de natuur langzaam verliezen. Want hoe vaak zit jij thuis terwijl je je favoriete series kijkt of langs je Instagram feed scrolt in plaats van dat je een lange wandeling in het bos of langs het strand maakt? Onderzoek toont aan dat tijd spenderen in de natuur goed is voor zowel ons lichaam als onze geest. En psychologen hebben onze connectie met de natuur gebruikt om een ‘verborgen’ kenmerk van onze persoonlijkheid te ontdekken. Kijk naar bovenstaande bomen en kies een boom die jou het meest aanspreekt, scrol dan naar beneden en zie wat dit over jou zegt!

1 Romantisch

Mensen die tot deze boom worden aangetrokken hebben een romantische kijk op de wereld. Het zijn optimisten die geloven dat je met de wereld communiceert vanuit een plek van liefde en zorg. Ze geloven in soulmates en hebben liever relaties dan dat ze single zijn. Hoewel dit soms wel betekent dat ze genoegen nemen met minder. Ze kunnen verblind worden door de liefde, wat ervoor kan zorgen dat mensen soms misbruik van ze maken.

2 Creatief

Mensen die deze boom uitkiezen zijn creatieve types. Hoewel dit niet noodzakelijk hoeft te betekenen dat ze artistiek of muzikaal zijn. Mensen die in deze categorie vallen kunnen hun creativiteit ook gebruiken op andere gebieden zoals het ondernemerschap. Het zijn innovatieve denkers die in staat zijn om unieke oplossingen te bedenken.

3 Verzorgend

Mensen die zich tot deze boom aangetrokken voelen zijn zorgzame mensen die vaak de moeder- of vaderrol op zich nemen. Hierdoor zijn ze heel goed met kinderen en dieren. Het zorgen komt natuurlijk en dat is waarom hun vrienden naar ze toekomen voor comfort of een schouder om op uit te huilen. Dit vinden ze geen probleem, omdat ze het fijn vinden om voor anderen te zorgen.

4 Eerlijk

Mensen die zich tot deze boom aangetrokken voelen durven zich uit te spreken. Het zijn eerlijke mensen die geen spelletjes spelen en die snel tot de kern komen. Vrienden weten dat ze op ze kunnen rekenen en dat ze altijd de waarheid spreken. Soms denken mensen dat deze mensen bot zijn, maar dit is absoluut niet hun intentie. Ze winden er gewoon geen doekjes om.

5 Energie

Mensen die voor deze boom kiezen hebben veel energie. Ze zijn sociaal en sprankelend en vinden het leuk om verschillende activiteiten te doen. Deze persoon zal je niet zo snel niets zien doen. Ze vinden het fijn om actief te zijn, wat betekent dat ze of fysiek actief bezig zijn of dat ze hun geest mentaal bezig houden.

6 Wispelturig

Mensen die voor deze boom kiezen hebben de neiging om wispelturig en speels te zijn. Ze hebben iets kinderlijks over zich waar mensen zich tot aangetrokken voelen. Ze kijken naar de wereld met bewondering en mensen vinden dit leuk. Maar hun wispelturige neigingen kunnen hen ook wat naïef maken, waardoor ze mensen soms sneller vertrouwen dan goed voor ze is.

7 Betrouwbaar

Op de mensen die voor deze boom kiezen kunnen je bouwen. Het zijn de mensen die doen wat zeggen en die hun beloftes nakomen. Daarnaast zijn ze vaak blij en doen ze meer dan van ze wordt verwacht. Ze vinden het niet erg of extra moeite te doen voor iemand waar ze van houden of zelfs voor iemand die ze niet zo goed kennen. Op deze manier zijn ze goed in het creëren en onderhouden van vriendschappen.

8 Uniek

Mensen die voor deze boom kiezen zijn niet bang om op te vallen in de menigte. Ze zijn niet de personen die trends volgens of die toegeven aan groepsdruk. In plaats daarvan leven ze volgens hun eigen regels, wat andere mensen hier ook van denken. Ze vinden het leuk om uniek te zijn in zowel gedachtes als in hun uiterlijk. Daarnaast zijn ze altijd oprecht als ze andere mensen benaderen.

9 Geduldig

Mensen die voor deze boom kiezen hebben vaak veel geduld. Ze laten zich niet op de kast jagen door mensen of situaties, ze gaan liever met de flow mee. Ze realiseren zich dat alles zijn eigen tijd en plek heeft en daarom anderen ze ook lastige situaties vanuit kalmte. Deze mensen breng je niet zomaar van de wijs en deze mensen brengen rust in elke situatie.

Tot welke boom voelde jij je aangetrokken? Ik voelde me aangetrokken tot de wispelturige boom. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw uitkomst, deel je het op Facebook? Groetjes Josine

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @herhealth.nl

Mysticalraven.com