Geluk

Een leuker leven? Accepteer dan zsm deze 9 dingen!

Een leuker leven? Accepteer dan zsm deze 9 dingen!

Als je onderstaande punten accepteert zul je merken dat je leven een stuk makkelijker wordt.

1 Aan groei gaat vaak pijn vooraf
Heb geduld en zet door. Op een dag zul je merken dat je dankzij de pijn die je nu ervaart groeit als mens. Wees daarom niet te bang voor tegenslag, want diezelfde tegenslag zorgt er uiteindelijk voor dat je nog sterker wordt.

2 Zolang je leeft zul je nieuwe dingen leren
Er is geen periode in je leven dat je geen nieuwe lessen leert. En zolang je je hart blijft volgen en nieuwe dingen wilt leren, zul je ook elke dag een stukje wijzer worden.

3 In elke levenservaring vind je een positieve les
Als je een fout maakt waardoor je het gevoel hebt dat je terug gaat in de tijd, als er een businessdeal misloopt of als een relatie eindigt dan betekent dit dat er een nieuwe kans op je ligt te wachten. En de les die net hebt geleerd is de eerste stap naar die nieuwe kans.

4 Echte schoonheid zit van binnen
Als je iemand echt leert kennen dan vervaagt het meeste van zijn of haar uiterlijk. Je bent in staat om te genieten van iemands energie, herkent zijn geur en waardeert zijn karakter. Je ziet het innerlijk van deze persoon en niet meer die huls die erom heen zit. Dit is waarom je niet verliefd kunt worden op fysieke schoonheid. Je voelt misschien lust voor iemands voorkomen, maar je kunt maar eventjes van iemand houden met je lichaam en ogen. Terwijl je met je hart voor altijd van iemand kan blijven houden.

5 Jij verdient respect door respect te geven
Respect is niet iets wat je kunt eisen of kunt manipuleren door te zeggen waarvan je denkt dat anderen dit willen horen. Je verdient respect door te luisteren, door anderen te erkennen en door anderen te behandelen met hetzelfde waarvan je hoopt dit terug te krijgen. Behandel daarom iedereen vriendelijk en respectvol. Zelfs de mensen die onbeleefd tegen je zijn, niet omdat zij aardig zijn, maar omdat jij dit wel bent.

6 Negativiteit vergiftigt de ziel
Laat onnodige drama en negativiteit je niet tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Vermijd drama en focus je op de dingen die er echt toe doen. Het leven is extreem kort en je tijd is enorm waardevol, dus verspil het niet aan onbelangrijke dingen.

7 Je gezondheid is je leven
Je lichaam is altijd het belangrijkste wat je in je leven hebt. Zonder je lichaam zou je niet in leven zijn. Hoe je voor je lichaam zorgt of niet zorgt heeft een enorme impact op de kwaliteit van je leven. Beweeg om fit te blijven. Eet om je lichaam te voeden. Gooi die junkfood uit het raam en geef je lichaam de brandstof die het nodig heeft om te kunnen functioneren.

8 Loslaten betekent dat je verder gaat naar iets wat nog beter bij je past
Je krijgt niet wat je echt verdient als je de dingen die je zou moeten loslaten krampachtig vast blijft houden. Je moet bereid zijn om het leven wat je hebt gepland los te laten zodat je kunt genieten van het leven wat op je wacht.

9 De keuzes die je maakt creëren je leven
Jij hebt elke dag een keuze. Kies ervoor om te waarderen wat je hebt. Kies ervoor om tijd voor jezelf vrij te maken. Kies ervoor om dingen te doen die je blij maken. Kies ervoor om opgewonden te zijn. Kies ervoor om soms om jezelf te lachen. Kies ervoor om tijd door te brengen met positieve mensen. Kies ervoor om je doelen achterna te gaan. Kies ervoor om het steeds weer te proberen. Deze keuzes bevatten alle dingen die jij nodig hebt om jouw leven te leiden.