Gezondheid

Lachen is (aangetoond) gezond, maar durf jij breeduit te lachen?

Lachen is gezond

Lachen is gezond, maar wat nou als je niet zo breeduit lacht? Omdat je onzeker bent over je gebit? Veel mensen durven niet breeduit te lachen omdat ze onzeker zijn over hun tanden. En dat terwijl uit recent onderzoek blijkt dat de manier waarop we lachen veel over onszelf en onze gezondheid zegt!

Uit onderzoek blijkt dat mensen die een oprechte en open lach hebben vaak gelukkiger zijn, langer leven en een betere algehele gezondheid hebben. Maar ja, eerlijk is eerlijk we zijn nu eenmaal niet allemaal gezegend met een smile die zo uit een boekje lijkt te komen!

En dat is ook helemaal niet erg, dat maakt je juist wie je bent! Een spleetje tussen je tanden zorgt ervoor dat je opvalt (kijk eens hoe ver Kate Moss is gekomen dankzij haar spleetje) en die voortanden die een beetje naar voren staan geven je karakter, dus maak je geen zorgen over dat je tanden niet kaarsrecht naast elkaar staan. Wel is het zo dat een schoon gebit een stuk aantrekkelijk is. En daar kun je gelukkig zelf veel aan doen:

  • Probeer zo min mogelijk thee en koffie te drinken
  • Wees matig met rode wijn
  • Kauw op rauwe groentes en fruit (de textuur van deze producten zorgt ervoor dat tandplak vermindert en het bevordert de aanmaak van speeksel wat helpt tegen achtergebleven voedselresten)
  • Blijf weg van zoetigheid
  • Eet niet de hele dag door, maar probeer je te houden aan 3 maaltijden per dag
  • Poets elektrisch (elektrisch poetsen is aangetoond beter dan handmatig poetsen)

Maar wat nou als je je tanden goed verzorgt, maar je in de loop van de jaren toch last hebt gekregen van verkleuringen? Wanneer je tanden een gelige aanslag hebben gekregen dan kun je hier gelukkig zelf eenvoudig wat aan doen! Want tegenwoordig hoef je geen dure bleekbehandelingen meer te ondergaan, maar kun je gewoon zelf thuis wittere tanden krijgen.

Ik neem voor jou de proef op de som en test het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem (bestaande uit een tandpasta en een versneller die je na elkaar gebruikt). Ik ben heel erg benieuwd of dit echt zo goed werkt! Dure bleekbehandelingen buitenshuis zie ik niet zitten, maar dit vind ik wel leuk om te testen. Want laten we eerlijk zijn, mooie witte tanden willen we allemaal wel!

Het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem

En ik daag jou uit om ook mee te doen aan de challenge van Oral-B en om deze producten zelf te testen!
Laat met het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem de beste #nofilter versie van jezelf zien. Plaats uiterlijk 1 maart 2017 een foto van je mooiste glimlach op Instagram of Facebook en gebruik de hashtags #oralb #3DWhite #nofilter. 

Je maakt kans op een Oral-B 3D White verrassingspakket en een FUJIFILM Instax mini 8 camera. De winnaars worden op 8 maart bekend gemaakt via de Oral-B NL Facebook pagina.

Over een aantal weken zal ik mijn ervaring met het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem met je delen, ik houd je op de hoogte!!

P.S. wil je het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem zelf nu al gebruiken? Het is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

#sponsored

Ik ben klaar voor de uitdaging!