Relaties

Je gaat haar missen als ze zich eindelijk realiseert hoeveel ze waard is

persoonlijke groei

Op een dag komt het binnen en realiseert ze zich dat ze meer verdient dan dit. Misschien realiseert ze het al een tijdje, maar gelooft ze nog steeds in je. Ze kiest er nog steeds voor om alleen het goede in jou te zien, ongeacht hoe vaak je haar ook hebt teleurgesteld. 

Op een dag zal er een verandering in haar plaatsvinden en zal ze inzien dat het niet aan haar ligt. Maar dat juist jij de gene bent die haar nooit heeft gewaardeerd. 

Vanaf dat moment zal ze zichzelf weer op de eerste plek zetten.
Vanaf dat moment zal ze zichzelf weer opbouwen.

Op een dag zal ze inzien dat het niet zo moeilijk hoort te zijn. Ze stopt met het geloven van je excuses en ze geeft je geen nieuwe kansen meer. 

Op een dag is ze er gewoon klaar mee.
Klaar met de spelletjes.
Klaar met bedenken wat ze moet zeggen, wanneer ze wat moet zeggen of hoe lang ze moet wachten met wat te zeggen.

Ze gaf misschien te veel om je.
Misschien was ze te enthousiast.
Misschien was ze te eerlijk.
Misschien reageerde ze te snel op je berichtjes.
Het enige wat ze was, was eerlijk. Eerlijkheid waar jij je blijkbaar geen raad mee weet. 

Ze gaf om je en was niet bang om dit te tonen. Het laat je niet koud, dat weet zij ook. Maar het doet je niet genoeg. En op een dag zal ze dit inzien. 

Ze zal inzien dat dat er een verschil zit tussen prioriteiten en keuzes.
Ze zal inzien dat er een verschil zit tussen tijd voor iemand maken of iets doen omdat je toch niets beters te doen hebt.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Het verschil tussen jullie was dat zij altijd voor jou koos.
Ze nam de telefoon op als je belde.
Ze kwam als jij haar vroeg te komen.
Ze wist dat ze deze nooit aan jou moest vragen, want dat leidde alleen maar tot teleurstelling. Dus is ze ermee gestopt.

Ze zal weglopen zonder afscheid te nemen en op een dag begin je haar te missen. Maar zij gaat haar tijd en energie investeren in iemand die zijn tijd en energie ook in haar investeert. Hij verzint geen smoesjes. Hij zegt haar niet last minute af. Hij vertelt haar niet wat ze wil horen, alleen omdat het goed klinkt. Hij speelt geen spelletjes met haar. 

Hij vertelt haar dat hij om haar geeft en hij zal dit laten zien. Op een dag zal ze iemand ontmoeten die haar alles geeft waar ze bij jou zo naar verlangde. 

Wanneer jij je eindelijk realiseert dat ze niet langer meer van jou is zal het inslaan. Je ziet opeens in dat het de mooiste vrouw is die je ooit hebt ontmoet en je zou willen dat je haar dit lang geleden hebt gezegd. 

Volg jij Herhealth.nl al op Facebook en Instagram?