Geluk

6 dingen waar elke sterke vrouw direct mee zou moeten stoppen

6 dingen waar elke sterke vrouw mee zou moeten stoppen

1 Laat twijfel niet meer de boventoon voeren als je een beslissing moet nemen
Je weet wat je doet, dus stop met denken dat je het niet weet. Je zult niet altijd alle antwoorden hebben of alles altijd perfect doen, maar dat betekent niet dat je geen slimme keuze kunt maken. Laat twijfel, angst en zelfmedelijden los en luister naar je gevoel.

2 Stop met jezelf te omringen met negatieve of arrogante mensen
Mensen die ervoor kiezen om zich alleen te focussen op de dingen die ze niet hebben, op wat niet goed is of op wat ze missen zuigen je leeg. Laat jezelf niet meeslepen in deze negativiteit. Sta boven dit soort negatieve energiezuigers.

3 Stop met jezelf vergelijken met anderen
Hoeveel je waard bent is alleen gebaseerd op jezelf. Omdat iemand een ander leven heeft gekozen dan jij of omdat iemand ‘verder’ is dan jij betekent het niet dat jij achterblijft. Jouw pad lijkt absoluut niet op die van iemand anders en dat is oké, stop met vergelijken.

4 Stop met je te veel aantrekken van anderen
Andere mensen kunnen de beste intenties hebben, maar zij zijn jou niet. Zelfs de mensen die heel dicht bij je staan weten niet altijd wat er in jou omgaat. Dus laat jezelf niet langer leiden door perspectieven en ideeën van anderen. Kies je eigen pad en volg het.

5 Stop met wachten tot de juiste persoon, juiste carrière of juiste kans je in de schoot geworpen wordt
Het leven zal je niet alles geven wat je wilt. Je moet blijven werken voor de dingen die je wilt, jezelf pushen. Je moet blijven geloven, zelfs als iedereen om je heen twijfelt. Wacht niet dingen in je schoot geworpen worden, ga er voor. En maak je leven zo leuk dat je niet hoeft te wachten op bovenstaande zaken.

6 Stop met denken dat je misschien eigenlijk niet zo sterk bent
Je bent enorm sterk, vergeet dit niet. Wanneer het leven zwaar is, wanneer jij je verslagen voelt, wanneer alles uit elkaar lijkt te vallen onthoud dan dat jij enorm sterk bent. Je hebt al zoveel overwonnen en je hebt nog steeds ruimte om te groeien.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?