Relaties

Het is beter om single te zijn dan om te vechten voor de verkeerde relatie

Het is beter om single te zijn dan om te vechten voor de verkeerde relatie

Het is beter om single te zijn dan om te vechten voor de verkeerde relatie. Dan te vechten voor de verkeerde persoon. Dan te vechten voor de verkeerde liefde. 

Het is beter om single te zijn dan te blijven bij de verkeerde persoon, alleen maar omdat je samen een historie hebt. Alleen maar omdat je aan elkaar bent gewend. Alleen maar omdat je niet weet hoe je wereld eruit zal zien zonder deze persoon.

Het is beter om single te zijn dan om al je energie in een relatie te stoppen waarvan je weet dat deze niet werkt. Een relatie waarvan je weet dat deze je ongelukkig maakt. Een relatie waarvan je weet dat deze in het verleden thuis hoort.  

Het is beter om single te zijn dan om koppig met iemand te blijven die je niet alles geeft wat je nodig hebt. Iemand die eigenlijk niet aan jouw standaard voldoet. Iemand die je nooit zal behandelen zoals je verdient. Het is beter om single te zijn dan om de waarschuwingssignalen te negeren. Te doen alsof alles goed gaat, terwijl jullie al een tijdje problemen hebben.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Het is beter om single te zijn dan om uit angst om alleen te zijn vast te houden aan een relatie. Omdat je bang bent dat je nooit iemand gaat vinden die echt bij jou past. Omdat je vindt dat je nu al zo veel jaar van je leven hebt gegeven aan de verkeerde persoon. Omdat je bang bent om weer opnieuw te beginnen, om weer te daten en om weer alleen te zijn. 

Het is beter om single te zijn dan om te doen alsof je gelukkig bent. Te doen alsof je niet wilt dat dingen veranderen. Te doen alsof je het helemaal prima vindt om altijd de persoon te zijn die al het werk doet, die de relatie draagt. Het is beter om single te zijn dan om ongelukkig zijn normaal te vinden. Dan te accepteren dat het nooit beter wordt dan dit. 

Het is beter om single te zijn dan om genoegen te nemen met een relatie die niet werkt. Om genoegen te nemen met iemand die niet voor jou is. Om genoegen te nemen met een liefde die niet is wat je je had ingebeeld. 

Het is beter om single te zijn dan dat je steeds verdrietig en in tranen bent. Dan dat je steeds ruzie hebt en jij jezelf afvraagt of jij het probleem bent en wat je anders moet doen. 

Het is beter om single te zijn om tegen jezelf te liegen over je geluk. Dan om tegen jezelf te liegen over je gevoel. Dan om te liegen tegen jezelf over of dit is wat je werkelijk wilt. 

Het is beter om single te zijn dan om te vechten voor de verkeerde relatie, want het enige wat je doet is het onvermijdelijke uitstellen. Want diep van binnen weet je dat jullie niet voor elkaar zijn bestemd. Je weet dat liefde niet zo moeilijk hoort te zijn. Je weet dat je alleen beter af bent. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?