Relaties Single

Een relatie met een foute man gehad? Deze waardevolle lessen kun je hieruit halen

Een relatie met een foute man gehad? Deze waardevolle lessen kun je hieruit halen

Zou je soms niet willen dat je jezelf kon vooruitspoelen tot je bij de ware was? Toch kan die relatie met die foute man je veel leren en ervoor zorgen dat je toekomst er mooier uitziet. Hieronder vind je 10 super belangrijke lessen die leert door een foute man te daten:

1 Hecht waarde aan je tijd
Als je veel tijd verspilt aan de verkeerde man dan leer je in de toekomst je tijd beter te waarderen en geef je jouw tijd alleen aan de mensen die het waarderen. Vooral als je ouder wordt, wordt tijd steeds kostbaarder en foute mannen hebben geen boodschap aan jouw kostbare tijd.

2 Luister naar je gevoel
Vaak vertelt je intuïtie je of deze man wel of niet serieus is en soms kies je ervoor om dit gevoel te negeren. Wachtend op een verrassing of verandering. Als je goed naar je gevoel luistert kun je eigenlijk altijd zeggen of iemand de juiste intenties had. De verkeerde man leert je om naar je intuïtie te luisteren.

3 Niemand is altijd druk
Hoewel mensen het soms heel druk hebben kunnen ze toch tijd maken voor de mensen om wie ze geven. En als dit niet kan dan laten ze dit weten en maken ze een nieuwe afspraak. Als een man je blijft vertellen dat hij druk is dan liegt hij. Zelfs de drukste man maakt tijd voor de vrouw waar hij verliefd op is.

4 Ken je grenzen
De foute man leert je wat je wel en niet kunt tolereren, wat jij wel of niet acceptabel vindt. Het is normaal dat we ons aanpassen wanneer we iemand leuk vinden, maar soms breekt het de relatie eerder dan dat het de relatie goed doet. De foute man blijft kijken hoe ver hij kan gaan en in hoeverre jij voor lief wilt worden genomen.

5 Het verschil tussen omstandigheden en excuses
De verkeerde man helpt je om het verschil te zien tussen iemand die echt niet kan en tussen iemand die gewoon geen zin heeft. De foute man komt altijd met excuses op de proppen, zelfs voor dingen die hij makkelijk had kunnen doen. Maar hij koos ervoor om ze niet te doen. Hij is het voorbeeld van iemand die gewoon geen moeite wil doen.

6 Woorden zijn prachtig en ze zijn niet genoeg
De foute man kan alle juiste dingen zeggen en alle juiste dingen beloven en soms geloof je alles wat hij zegt en ga je erop wachten. Tot jij je realiseert dat je kunt wachten tot je een ons weegt. De foute man zal dingen zeggen die hij niet meent, wat jou leert dat acties veel belangrijker zijn dan mooie woorden.

7 Wat je echt wilt
Soms denk je dat je een bepaalde man wilt tot jij je realiseert dat dit type helemaal niet bij je past en dat hij je niet kan geven wat jij nodig hebt. De verkeerde man daten leert je heel goed waar je wel naar op zoek bent. Omdat je nu zo duidelijk weet wat je wilt wordt het daten in de toekomst alleen maar makkelijker.

8 Het soort mannen waar je voortaan met een boog omheen loopt
De verkeerde man leert je precies voor welk type man jij weg moet lopen. Jij kunt ze nu herkennen voordat je emotioneel aan ze gehecht raakt. Vaak kun je al snel zien wat voor vlees je in de kuip hebt, je moet gewoon weten hoe je moet kijken.

9 Een relatie moet je gelukkig maken
Hoewel geluk een vage term is, zou een relatie je vreugde, plezier en geborgenheid moeten geven. Het zou je zeker niet regelmatig boos of verdrietig moeten maken! De foute man leert je dat wanneer je steeds maar ruzie hebt het tijdig om weg te gaan. Want dit is niet hoe een goede relatie eruit ziet.

10 Wat jij verdient
De belangrijkste les die je kunt leren is wat jij verdient en hoe moet worden behandeld. Je weet nu wanneer je weg moet lopen als iemand niet goed voor je is of wanneer iemand niet voldoet aan jouw eisen. Je weet wat je waard bent en je weet dat je een relatie wilt die je gelukkig maakt en die je laat groeien en die je tijd, hart en moeite waard is.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?