Gezondheid

Druk, maar wil je toch gezond (en lekker) eten? Probeer dit eens!

Druk maar wil je toch lekker en gezond eten?

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vind dat avondeten toch altijd weer een ding. Je hebt het druk met je werk en je gezin, bent eigenlijk doodmoe en dan moet je nog bedenken wat je gaat eten. Vervolgens moet je nog naar de supermarkt wat veel tijd kost en waar ik soms echt geen puf meer voor heb. Bij mij is de verleiding dan zo groot om even wat makkelijks te maken of om wat te bestellen..

Zonde want als ik eenmaal aan het koken ben is het zo klaar. Ik vind het bedenken altijd lastig en het lukt me ook gewoon niet om voor een hele week boodschappen te halen. Daarom heb ik besloten om het mezelf niet zo moeilijk meer te maken! Ik zag een aanbieding voorbij komen van Marley Spoon maaltijdboxen en ik dacht, ik probeer het gewoon.

Want we hoeven helemaal niet altijd alles maar zelf te doen, we mogen gewoon hulp inschakelen. We hebben het met z’n allen mega druk, waarom doen we (als ik voor mezelf spreek) dan toch zo moeilijk om het jezelf soms op een simpele manier wat makkelijker te maken? Dus ik heb mezelf aangemeld voor een abonnement op Marley Spoon (wat je overigens wekelijks kan pauzeren of opzeggen).

Ik vind het ideaal! De gerechten zijn lekker en niet te moeilijk, de ingrediënten zijn gezond en vers en we eten lekker gevarieerd. Ik vind het ook handig dat Marley Spoon ook vegetarische opties heeft. Bart en ik willen graag wat minder vlees eten (oké eerlijk, ik vooral), maar ik vind dat dus nog hartstikke moeilijk. Aangezien ik als aardappels, vlees en groente kind -met 1 keer in de week macaroni – ben opgegroeid, merk ik dat ik er moeite mee heb om lekkere vegetarische recepten in elkaar te draaien.

Nou dat probleem is nu dus ook getackeld, want ik bestel nu naast boxen met vlees of vis ook de heerlijkste vegetarische boxen bij Marley Spoon. Want je kunt gewoon je eigen boxen kiezen, zo heb je wel zelf in de hand wat je eet! Elke week komen de gerechten voor de week erna online en kun je zelf kiezen welke maaltijden jij lekker vindt. Geloof me je hebt voldoende keuze, er zitten genoeg recepten bij die jij lekker vindt.

Weer 3 zakken vol lekkers geleverd!

Deze curry was echt heerlijk!!

Deze wraps hebben we ingepakt en meegenomen op de picknick

Maar nu hoor ik je denken, ja Josine leuk bedacht, maar ik vind zo’n box best duur. Ja en nee. Ja het is inderdaad wat duurder (check de kortingscode onder aan dit artikel, zo kun je het hartstikke goedkoop uitproberen!), maar het geeft je zo veel gemak. Ik bestel 3 maaltijdboxen in de week, wat me behoorlijk wat supermarkt bezoekjes en ook impuls aankopen scheelt! Ik koop nu serieus minder koekjes, snoepjes en borrelhapjes, want ik kom minder in de supermarkt. Kijk das ook nog eens goed voor mijn lijn ;). Daarnaast zijn de porties zo groot dat wij er 4 ipv 3 dagen van eten en dan hebben we zelfs nog onverwachte gasten ook gehad die mee aten! Ook eet je gewoon super lekker en gezond en je zet de frituurpan niet aan en dat is mij ook wat waard.

Klaar om te kokkerellen

En het resultaat! Homemade pasta blijft de beste 🙂

Dus als jij net als ik ook worstelt met je tijd, geen ster bent in het bedenken van de gerechten voor het avondeten, maar wel graag lekker en gezond eet: Probeer dan eens de maaltijdboxen van Marley Spoon. We werken hard genoeg, we mogen soms echt wel eens wat (healthy) hulp inschakelen! Tijdelijk ontvang je € 25,- korting bij Marley Spoon bij gebruik van de kortingscode HERHEALTH. Deze korting is geldig tot en met 30 juni (alleen voor nieuwe klanten). Kijk zo wordt de drempel wel heel laag om het in ieder geval een keertje uit te proberen, wedden dat je net zo enthousiast wordt als ik!

www.marleyspoon.nl

Ik heb dit artikel geschreven in samenwerking met Marley Spoon, maar dat verandert niets aan mijn mening. Ik was en ben fan van dit product.