Relaties

Als je partner deze dingen doet, moet je hem nooit meer laten gaan!

Als jouw partner deze dingen doet dan is hij heel bijzonder!

Hoewel niemand en dus ook geen enkele relatie perfect is, kan jouw partner je wel heel erg gelukkig maken. Wanneer je één of onderstaande dingen herkent dan betekent dit dat jouw partner heel veel om je geeft.

1 Hij kalmeert je wanneer je overstuur of boos bent
Een goede partner weet dat je soms boos of overstuur over bepaalde dingen of mensen kunt worden. Hij (of zij natuurlijk) loopt hier niet van weg, maar hij kalmeert je juist. Hij zal met je praten, je vasthouden of je schouders masseren.

2 Hij probeert je niet te controleren
Een goede partner geeft jou de ruimte die je nodig hebt. Hij is niet bezitterig en vertelt je niet met wie je wel en niet mag omgaan. Hij begrijpt dat je af en toe alleen of met vrienden of familie wilt zijn.

3 Ze vertrouwen je volledig
Een goede partner heeft geen problemen met vertrouwen en geeft jou ook geen redenen om hem niet te vertrouwen. Hij checkt niet constant je telefoon of je mail. Hij respecteert je privacy en weet dat als er iets belangrijks is wat hij moet weten jij dit zelf wel vertelt. Een goede partner weet hoe belangrijk vertrouwen in een relatie is en twijfelt niet aan jou.

4 Hij houdt je scherp
Als je iemand hebt die je niet moet laten gaan dan zal hij je stimuleren om de beste versie van jezelf te zijn. Dit betekent dat hij je soms uit je comfort zone duwt en je aanspoort om nieuwe dingen te proberen. Hij moedigt je aan als je mee wilt doen aan bijvoorbeeld een hardloop- of taartenbak wedstrijd.

5 Hij gelooft in jou
Hij haalt je niet naar beneden en vertelt je nooit dat je iets niet kunt. Nee hij geeft je het gevoel dat alles mogelijk is en geeft je de steun en motivatie die je nodig hebt. Een goede partner gaat met jou geen wedstrijd aan, nee hij ziet jou als zijn gelijke en proberen om jou in te laten zien dat je fantastisch bent!

6 Hij houdt onvoorwaardelijk van je
Hij houdt van je om wie je bent, met al je gekke en leuke dingen. Hij verwacht geen perfectie van jou, want dat zou saai en onbevredigend zijn. Hij houdt van je hoe je bent en zal nooit proberen om jou te veranderen.