Gezondheid

7 Netflix docu’s die ervoor zorgen dat jij gezond wilt leven

Dankzij deze docu's wil jij gezonder leven

Heb jij soms ook wat inspiratie nodig om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten of om je gezonde levensstijl vol te houden? Check deze documentaires op Netflix. Mij geven ze in ieder geval altijd een goede boost om weer bewust te zijn van mijn levensstijl en de manier waarop ik met mijn lichaam om ga. Haal uit deze documentaires de informatie en inspiratie die jij eruit wilt halen, want jij weet zelf wat het beste is voor jouw lichaam.

1 Forks over Knives
De boodschap van Forks over Knives is duidelijk: een plant-based dieet zonder bewerkte producten is wat je nodig hebt voor een optimale gezondheid. Forks over Knives focust zich vooral op de wetenschappelijk onderzochte bewijzen dat plant-based het beste werkt voor ons lichaam.

2 Hungry for change
Als je er klaar mee bent om je altijd moe te voelen en je er klaar voor bent om een verandering te maken wat betreft je eetpatroon dan is Hungry for Change de documentaire die je zal helpen om jezelf gezonde levensstijl aan te meten. Als jij nog niet overtuigd bent van het effect van bewerkte voeding , dan is deze docu een aanrader.

3 Food inc.
Zal je laten nadenken over waar jij je voeding vandaan haalt. Deze docu gaat verder in op onder andere groei hormonen en de realiteit van dierenmisbruik.

4 Fed Up
Voor de genen die niet precies weten hoeveel suiker we binnen krijgen dan is Fed Up een goede docu.

5 Fat, Sick & Nearly Dead
De titel is een beetje naar, maar het is wel een inspirerende docu over mensen die een nieuw leven hebben gekregen nadat ze hun dieet en beweegpatroon hadden omgegooid.

6 Vegucated
3 New Yorkers probeerden voor 6 weken veganistisch te leven. Vegucated legt goed uit wat veganistisch eten echt betekent.

7 Cowspiracy
Als je opzoek bent naar een reden om minder vlees te eten (of om helemaal geen vlees meer te eten), dan ben je bij Cowspiracy aan het juiste adres. Deze docu legt uit wat de schadelijke effecten van vlees eten zijn op het milieu.

popsugar.com