Relaties Single

5 signalen dat je een hele diepe connectie met iemand hebt

5 tekenen dat je een hele diepe connectie met iemand hebt

Als je een muurtje om je hart hebt gebouwd dan heeft dit een reden, maar er zijn enorm veel redenen te bedenken. Misschien ben je cynisch geworden omdat iedereen die je date hetzelfde lijkt, misschien vind je het sowieso lastig om te genieten van het moment of misschien heb je in het verleden zoveel afwijzingen gehad dat het idee dat iemand jou echt kiest alleen iets is wat voorkomt in jouw verbeelding. Het kan ook zijn dat je ondertussen zo gewend bent geraakt aan afwijzing dat wanneer je iemand tegenkomt die anders is, je twijfelt of deze persoon wel oprecht is.

Maar wat als jouw droomman of vrouw wel echt is en je een fout maakt door niet te geloven in zijn of haar echtheid. Stel nou dat je op een dag iemand tegenkomt die anders is, iemand die speciaal is en die de kwaliteiten bezit die jij zoekt in de liefde. Wat als je iemand tegenkomt die te goed lijkt om waar te zijn, maar die toch waar is. Als die persoon langskomt is het goed dat je hem of haar kunt herkennen.

Onderstaand vind je 5 signalen dat iemand genoeg om je geeft om je muren te doorbreken..

1 Hij of zij dwingt je om in het moment te leven
Veel mensen die muren om zich heen hebben gebouwd voelen hun emoties niet meer echt. Ze leven op de automatische piloot en ze leven niet echt in het moment, in het nu. Maar als iemand echt om je geeft dan kan deze persoon je terugbrengen naar het nu, door bijvoorbeeld een gepassioneerde kus, een wandeling in de natuur of door je lievelingsgerecht te koken.

2 Hij weet hoe hij de eerste stap moet zetten
Iemand die begrijpt dat jij dichtklapt zal in het begin meer moeite doen en meer initiatief nemen. Hij zal het voortouw nemen en dates plannen en jou berichtjes sturen of je bellen.

3 Hij heeft geduld
Hij begrijpt dat jij tijd nodig hebt en weet hoe goed het zal zijn als jij eindelijk de muur om je heen loslaat. Soms heb je gewoon tijd nodig en duurt het even voordat je vertrouwen in iemand krijgt en hij weet dat jij het waard bent om op te wachten.

4 Hij is vastbesloten
Hij geeft genoeg om je om vastbesloten te zijn, want het is makkelijker om het op te geven en weg te lopen dan om te blijven en te hopen dat jij je uiteindelijk openstelt. In de tijd waarin iedereen gewend is aan directe bevrediging heb je een speciaal iemand nodig die de tijd wil nemen om in je te investeren.

5 Hij heeft een sterke intuïtie
Je komt maar zelden iemand tegen die je begrijpt zonder dat je dingen hoeft uit te leggen. Hij voelt jou haarfijn aan. Hij weet het wanneer je nerveus en oncomfortabel bent en hij weet het wanneer je blij en gelukkig bent. Zijn intuïtieve vermogen zorgt ervoor dat hij meer dan anderen moeite in je wil blijven steken. Hij merkt op in welke situaties jij jezelf goed voelt en speelt daarop in.