Relaties Single

5 dingen die jij je moet realiseren als je denkt dat het leven veel beter wordt als je een relatie zou hebben

5 dingen die jij je moet realiseren als je denkt dat het leven veel beter wordt als je een relatie zou hebben

1 Je wordt nu niet gestraft, je krijgt juist een gift
Je wordt gedwongen om het leven in je uppie uit te zoeken, zodat je niet per ongeluk de rest van je leven spendeert met iemand bij je eigenlijk niet wilt zijn. Nu uitzoeken wie je bent zal je voor altijd vrijheid geven. Je zult terugdenken aan deze tijd en denken: Ik ben zo blij dat die relatie met die ex of met die scharrel nooit wat is geworden.

2 Een relatie hebben maakt je niet gelukkiger, de juiste relatie maakt je gelukkiger
Als je om je heen kijkt naar de mensen die een relatie hebben dan realiseer jij je waarschijnlijk ook dat niet iedereen met zijn of haar soulmate is. Sommigen van hen wel, anderen hebben genoegen genomen met iemand omdat ze bang waren of omdat het niet anders kon. Dit is waarom veel van hen zich miserabel voelen over hun relatie en uiteindelijk van elkaar zullen scheiden.

3 Er is absoluut geen verband tussen aantrekkelijkheid en geliefd zijn
Mensen die aantrekkelijk zijn krijgen misschien meer aandacht, maar dat is alles. Kijk naar de mensen om je heen die een relatie hebben. Zijn ze allemaal aantrekkelijk, grappig en rijk? Of wat het ook is waar je onzeker over bent. Natuurlijk niet! Je hebt nog geen partner omdat je de juiste nog niet hebt ontmoet of omdat je er nog niet klaar voor was, niet omdat alleen knappe, succesvolle, rijke mensen liefde vinden.

4 Het leven biedt je een fantastische kans om erachter te komen wie je bent
Jij kunt delen van je persoonlijkheid ontwikkelen waar je anders nooit de tijd of energie voor zou hebben gehad omdat je dan ook altijd rekening had moeten houden met de behoeftes en verlangens van iemand anders. En het belangrijkste: weten wie je bent betekent dat jij een grotere kans hebt om uiteindelijk iemand te kiezen die echt goed voor je is.

5 Als het je nu niet lukt om je gelukkig en vrij te voelen dan zul je later in een relatie ook nooit tevreden zijn
Je moet erachter komen wat jou het gelukkigst maakt. Hoe jij je huis wilt inrichten, wat jij leuk vindt om te doen in de ochtend, hoe jij een zondagmiddag het liefst besteedt. Als jij deze delen van jezelf niet weet dan ben je nooit in staat om echt jezelf te zijn binnen een relatie. Want als je bij iemand wilt zijn zonder jezelf te verliezen dan moet je leren om gelukkig te zijn in je uppie. Je soulmate komt je niet redden of vermaken, nee hij of zij komt naast je staan terwijl jij door blijft gaan met jezelf redden.

thoughtcatalog.com