Relaties

4 tips om je intimiteit te verdiepen

Heb je al enige tijd een relatie en merk je dat het de hoogste tijd is om de intimiteit in de slaapkamer te bootsen? Of ben je nog niet zo lang samen met je partner en moet je elkaar hierdoor op verschillende vlakken beter leren kennen? Het verdiepen van de intimiteit hoeft gelukkig niet zo ingewikkeld te zijn. Met een paar kleine stapjes kun je namelijk al erg veel verschil maken. De eerste tip? Kom er achter wat je zelf het fijnste vindt op het gebied van intimiteit. Dit is natuurlijk het belangrijkste van alles. Drie andere handige tips lichten we hieronder verder voor je toe.

Het begint allemaal met het hebben van een goed gesprek 

Een eerlijk en open gesprek kunnen voeren met elkaar is een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen doen in een relatie. Ook als het gaat om de intimiteit binnen de relatie. Misschien komt het een keer aan bod om te gaan experimenteren met speeltjes, zoals een penis sleeve. De speeltjes kunnen de relatie namelijk een erg leuke boost geven en je geeft op een compleet nieuwe wijze vorm aan de intimiteit.

De behoeften op het gebied van de intimiteit kunnen in de loop van de tijd veranderen 

Het is meer dan normaal dat in de loop van de tijd jouw behoeften op het gebied van de intimiteit in je relatie veranderen. Kaart dit daarom altijd aan bij je partner. Misschien voel je je op dit moment nog niet helemaal comfortabel bij het gebruik van bijvoorbeeld een penisring, maar dat kan in de toekomst zomaar weer veranderen. Door respect naar elkaar te tonen tijdens het voeren van dit soort gesprekken, laat je elkaar altijd goed in elkaars waarde.

Je tilt je relatie naar een hoger niveau met het gebruik van een aantal speeltjes 

Heb je eenmaal een goed gesprek met elkaar gevoerd en weet je daarom veel beter wat de wensen op het gebied van intimiteit zijn? Wellicht ben je er dan achter gekomen dat het gebruik van speeltjes een erg goed idee is. Je hebt online de keuze uit een erg divers aanbod en na het plaatsen van een bestelling kun je de speeltjes erg snel in huis verwachten. Til je op korte termijn je relatie – en de intimiteit – naar een hoger niveau door een of meerdere speeltjes te introduceren bij jou in de slaapkamer?