Geluk

11 dingen die gebeuren als je verliefd wordt op je leven in plaats van op een persoon

Dit is wat er gebeurt als je verliefd wordt op het leven

1 Je leert steeds beter wat jouw verlangens en behoeftes zijn
Verliefd worden op je leven betekent dat je erachter komt waar je van houdt en wat je nodig hebt. Het betekent dat jij je focust op je doelen en bedenkt hoe jij je dromen kunt realiseren. Het betekent dat erachter komt wat je wilt in het leven.

2 Je waardeert de dingen die je hebt in plaats van dat jij je focust op de dingen die je niet hebt
Je leert de dingen die je hebt te waarderen. Het is niet altijd groener bij de buren. Je bent dankbaar voor je partner, familie en vrienden en hebt niet de behoefte om altijd maar verder te kijken. Als je verliefd wordt op je leven dan leer je hoe waardevol de mensen in jouw omgeving zijn.

3 Je staat open voor de wereld
Als je leert te houden van jezelf en je leven dan sta je open voor nieuwe ervaringen. Dan vind je het niet meer eng om andere mensen te ontmoeten, je staat er juist voor open. Het betekent dat je nieuwe mensen leert kennen en open staat voor nieuwe kansen.

4 Je ontdekt waar je passies liggen en maakt er tijd voor
Liefde is prachtig, maar het is niet alles. Er zijn, behalve voor een persoon, ook nog andere dingen waar je passie voor kunt voelt: kunst, fotografie, muziek, schijven, literatuur, sporten, werk – om zo maar eens wat te noemen. Wanneer je verliefd wordt op je leven dan vind je de tijd om de dingen te doen je laten stralen en die je energie geven.

5 Je focust je op de belangrijke dingen in het leven
Je maakt tijd voor je carrière, je gezondheid, je hobby’s, je toekomst, je financiën – oftewel je focust je op jezelf. Als je verliefd wordt op je leven dan weet je hoe waardevol je leven is. Dus doe je er alles aan om er goed voor te zorgen.

6 Je spendeert meer tijd aan het werkelijk doen van dingen ipv te wensen dat dingen gebeuren
Verliefd worden op je leven betekent dat je geen tijd meer verspilt. Je verspilt geen tijd meer aan de verkeerde mensen of aan verkeerde dingen. Je kiest voor de dingen die goed voor je zijn en werkt hard zodat je goede dingen in je leven kunt verwelkomen. Als je van je leven houdt dan onderneem je dingen.

7 Je neemt de tijd om van kleine dingen te genieten
Kleine dingen zoals je kat die naast je komt zitten of een mooie zonsondergang betekenen iets voor je. De kleine dingen die je in het verleden niet zag hebben nu zo veel betekenis.

8 Je staat open voor groei en verbetering
Je streeft een leven na dat je doelen en dromen ondersteunt. Je waardeert waar je bent, maar staat open voor groei. Je ziet het potentieel wat je in je hebt en bent niet bang voor verandering.

9 Je spendeert meer tijd buiten
Je waardeert de wereld om je heen steeds meer. Je geniet van wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon buiten op een bankje zitten. Je krijgt energie van de natuur en geniet van alles wat de wereld je te bieden heeft.

10 Als je geen relatie hebt dan voel jij je hier niet langer verdrietig over; je bent in staat om je geluk ook uit andere dingen te halen
Je ziet de status ‘single’ niet langer als een negatief label. Je bent gelukkig met wie je bent en waar je bent en hebt geen leegte in je hart die iemand anders moet opvullen. Je geluk baseer je op je avonturen, je vrienden, je familie, je leven en jezelf.

11 Je bent trots op de persoon die je nu bent
Als je verliefd wordt op je leven dan leer je jezelf als persoon te waarderen. Je jezelf en alles wat je hebt overwonnen te waarderen. Je bent trots op jezelf en waar je nu staat, ook als je nog niet bent waar je wilt zijn zie je hoe ver je al bent gekomen.