Geluk

Je hoofd leegmaken in de bossen bij hotel blooming in Bergen

Ik mocht logeren bij hotel blooming in Bergen en dat is pure ontspanning. Je voelt het direct als je je auto hebt geparkeerd, rust! Vogeltjes, bomen, groen en stilte… Heerlijk ik nam een flinke teug frisse lucht en voelde mijn lichaam al direct ontspannen.

Hotel blooming

Onze kamer met bijna rondom uitzicht

Eenmaal op onze kamer ging dat heerlijke gevoel door; kingsize bed en bijna rondom ramen alsof we buiten in het bos sliepen. Dus we hebben snel onze wandelschoenen aangetrokken en gingen naar buiten. Aangezien hotel blooming in het bos ligt loop je direct het bos in. Bij de receptie liggen er verschillende wandelroutes voor je klaar, maar de routes worden ook goed aangegeven in het bos zelf. Wat een verademing om hier te wandelen. Ook kun je fietsen huren bij het hotel, top want dan zit je zo op het strand!

Genieten van de natuur

Na de wandeling trokken we snel onze badjassen aan want het was massagetijd!! Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Na de massage zijn we de sauna ingegaan, hebben we gezellig zitten kletsen in het bubbelbad en hebben we een paar baantjes getrokken in het zwembad. Maar de buitenlucht maakt hongerig dus gingen we ons omkleden voor het diner.

Baantjes trekken in het zwembad met uitzicht

Bij blooming is bijna al het eten biologisch en uit eigen tuin. Dat is natuurlijk heel bijzonder en lekker! Wij bestelden een proeverij’tje als voorgerecht en parelhoen als hoofd. Maar ze hebben ook genoeg vegetarische opties, heerlijk! Na het diner hebben we nog een afzakkertje in de hotelbar gedronken (waar het gezellig druk was) en vervolgens hebben we heerlijk geslapen in onze kamer midden in het bos.

Het restaurant

’s Ochtends stond er een uitgebreid ontbijt klaar. Vers fruit, heerlijke verse broden, croissants, yoghurt, verse homemade jam, allerlei soorten eitjes, verse jus d’orange en zelfs een glutenvrij gedeelte… Je begrijpt wij hadden een flinke bodem gelegd voor de rest van de dag!

Lekker ontbijtje!

Na het ontbijt ben ik een stuk gaan rennen door het bos.. mochten mijn dagen elke dag maar zo beginnen! Wat een heerlijkheid!! Daarna was het voor ons tijd om volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis te gaan. Wat een cadeautje was dit! Gelukkig ga ik binnenkort terug en jij kunt mee! Herhealth organiseert samen met hotel blooming het Herhealth Balans Weekend, kijk hier voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie over het hotel op www.weareblooming.com.

Kijk voor meer informatie over het Herhealth Balans Weekend op www.herhealth.nl/het-herhealth-balans-weekend

Één van de kamers van hotel blooming midden in de natuur