Burn-out

Deze is voor iedereen die vandaag moeite had om zelfs maar te douchen..

Deze is voor jou

Dit artikel is voor iedereen die moeite had om vandaag zijn bed uit te komen of voor iedereen bij wie het vandaag niet is gelukt. Voor iedereen die worstelt met een depressie, burn-out of andere dingen waardoor het leven even heel zwaar is.

Deze is voor iedereen die het vandaag is gelukt om te douchen en die ondertussen met tranen in zijn of haar ogen stond. Die in plaats van zich weer energiek en fris voelden na zijn of haar douche een uur of langer moest zitten of liggen. Met je handdoek nog in je haar omdat er geen energie meer over was om je haar te drogen of om zelfs je kleding aan te trekken.

Deze is voor iedereen die zichzelf dwingt om door te gaan.

En dit is voor jou, voor de persoon bij wie het vandaag niet gelukt is om te douchen omdat je leeg bent, fysiek en mentaal leeg.

Dit is een hart onder de riem voor alle mensen die het nu even heel zwaar hebben hebben, waarbij simpele taken, die andere mensen voor lief nemen, voelen als het beklimmen van een berg.

Voor iedereen die deze bergen moet beklimmen en voor de mensen bij wie het vandaag even niet is gelukt om de bergen te trotseren.

Je bent niet alleen.
Je bent niet gek of raar omdat jij je nu zo voelt.
Ik ben één van jou.
Je hoeft je niet te schamen.
Het is niet makkelijk en ik ben trots op je.
Trots dat je het toch probeert. Trots op wie je bent en ik hoop dat jij ook ooit zo trots op jezelf kan zijn.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?