Gezondheid

Dé tip voor komende zomer (als jij ook last hebt van rode bultjes en ingegroeide haartjes)

De tip voor deze zomer!
Logo Her Health
Geschreven door Redactie

Soms heb ik zo’n mazzel! Dan krijg ik producten thuisgestuurd die ik mag testen en die dan zo goed werken! Dit was dus ook het geval met het product Skin Doctors Ingrow Go, dus ik dacht laat ik deze even met jullie delen. Want ik ben vast niet de enige die last heeft van bultjes en ingegroeide haartjes bij mijn bikinilijn.

De Ingrow Go is een lotion tegen ingegroeide haartjes, waardoor je rode bultjes en ontstekingen tegen gaat. De zomer komt eraan, de bikini’s kunnen straks weer tevoorschijn komen, waardoor het het ideale moment is om nu dit product te testen. De vernieuwde versie van Ingrow Go is samengesteld door Skin Doctors volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en belooft een zachte en gladde huid, nou kom maar door!

De Ingrow Go is een lotion die je aanbrengt op een watje en welke je vervolgens 2 keer per dag op je huid aanbrengt waar je last hebt van rode bultjes en ingegroeide haartjes. Je brengt het bij voorkeur aan na het douchen, het is een simpele handeling die gewoon deel uit kan maken van je doucheritueel.

Maar hoe werkt dit ‘wondermiddeltje’ dan? De Ingrow Go heeft een sterke scrubfunctie die je huid ontdoet van dode cellen. Hierdoor groeien je haartjes niet in en kunnen ze gewoon naar boven komen.

En nu mijn oordeel (oké dat had ik eigenlijk in de eerste zin al verklapt): Het product werkt echt bij mij, maar ik heb het alleen in het begin 2 keer per dag gebruikt. Het is best krachtig en mijn huid was in het begin een beetje aan het vervellen door de lotion (wat ook de bedoeling is), maar hierdoor werd het uiteindelijk prachtig glad. Nu gebruik ik het alleen nog voordat ik mijn bikinilijn laat waxen, eigenlijk als een soort preventie en mijn huid is echt zacht en glad. Geen bultjes meer voor mij, yeah!!

Ik denk dat je zelf moet kijken wat voor jou het beste werkt. Vooral als je huid erg gevoelig is zou ik het in het begin intensiever gebruiken en als je resultaat merkt vooral preventief gebruiken.

Dus:

  • Ingegroeide haartjes verleden tijd? Check
  • Een zachte huid? Check
  • Tevreden over het eindresultaat? Check

De Ingrow Go van Skin Doctors is te verkrijgen bij www.shytobuy.nl

Klaar voor de zomer!

 

Over de schrijver

Logo Her Health

Redactie