Ook schrijven?

Artikelen schrijven voor Herhealth.nl

Vind jij het leuk om te bloggen en houd je nu misschien al een blog blij? Dan is het een idee om te gaan bloggen voor Herhealth.nl!

Wanneer jij een artikel schrijft welke in lijn is met de filosofie van Herhealth.nl is dit een mooie manier om aandacht te vragen voor jouw bedrijf of website. Onder jouw artikel heb je de ruimte om een stukje over jezelf te schrijven met een link naar je website, klik hier voor een voorbeeld.

Herhealth.nl is een snel groeiend online mindstyle magazine. Wij schrijven over onderwerpen waar we allemaal mee worstelen of hebben geworsteld maar ook over geluk, gezondheid en liefde. We willen mensen inspireren met onze artikelen.

Wat moet je weten als je ook eens een artikel wilt schrijven:

  • Aantal woorden: We streven er naar om artikelen van ongeveer 500 woorden te schrijven. Minder is ook prima maar we proberen wel onder de 800 woorden te blijven.
  • Promotie: Aangezien er geen financiële compensatie tegenover een artikel staat heb je dus de kans om jouw bedrijf te promoten onder jouw artikel met een link naar je website.
  • Acceptatie: Helaas kunnen we niet alle artikelen accepteren omdat we de focus van de website scherp willen houden. Maar uiteraard krijg je altijd een reactie van ons.

Waar zijn we naar opzoek?

  • Zoals gezegd zijn we een mindstyle magazine, we schijven over geluk, liefde, inspiratie en gezondheid. Dus persoonlijke artikelen over de groei die jij hebt meegemaakt vinden we leuk. Maar ook artikelen over yoga, gezonde recepten, meditatie, mindfulness, sport, hoe je gezondheid te verbeteren, ouderschap, relaties, single zijn, communicatie en voeding zijn meer dan welkom.
  • Wanneer je een mooie foto hebt die bij je artikel past dan gebruiken wij deze, mits rechten vrij, graag.
  • Wij vinden het leuk als je vanuit jouw persoonlijke ervaring of mening schrijft. Want we willen juist een persoonlijker tintje aan Her Health geven.

Waarom schrijven?
Herhealth.nl is een snel groeiende website met een trouwe groep bezoekers. Onze community groeit razend snel!

Voor meer informatie kun je mailen naar:

schrijven@herhealth.nl 

Succes met schrijven en we zien je artikel graag tegemoet!