TEST Hoe ik geniet en tegelijkertijd op mijn lijn let TEST

Hoe ik geniet en tegelijkertijd op mijn lijn let!Ik heb het al eerder gezegd, ik vind het niet altijd makkelijk om op gewicht te blijven. Ik sport veel, eet gezond, maar soms… Ik houd van lekker eten en ben stiekem ook een beetje een snoepkont. En ja, dan kun je sporten wat je wilt, maar elk pondje gaat bij mij nog steeds door het mondje.

Ik vind mezelf absoluut niet te dik en ik hoef geen maatje 36 meer te hebben. Sterker nog, de fases in mijn leven dat ik in maatje 36 paste waren niet de fases dat ik het gelukkigst was. Maar dat betekent ook niet dat ik me er goed bij voel als ik steeds weer een spijkerbroek in een maat groter moet kopen, vandaar dus dat ik wel een beetje op mijn voeding moet letten.

De producten van Weight Care hielpen mij al om de juiste balans te behouden. Vooral als ik geen tijd heb om iets gezonds te maken val ik terug op een shake of reep van Weight Care. Ik voel me daar goed bij en ik merk dat ik hier bij baat bij heb.

Nu heeft Weight Care iets bedacht om de balans te herstellen als je op sommige dagen door etentjes of feestjes iets te veel hebt genoten van het goede leven :). Namelijk: Weight Care Wednesday. Ik sport een aantal keer in de week, maar op Weight Care Wednesday sport ik sowieso en ben ik wat strenger voor mezelf qua voeding. Ik let goed op wat ik eet en met de producten van Weight Care maak ik het mezelf die dag wat makkelijker om goed op mijn voeding te letten.

Op Weight Care Wednesday neem ik sowieso de Havermout Reep Druif & Blauw Bes

Ik vind de havermout shakes van Weight Care lekker. Dus ik begin deze dag daarom bijna altijd met eenHavermout Afslankshake Honing & Vanille of de Havermout Afslankshake Framboos. Hier zitten geen kunstmatige zoetstoffen in en het vult goed, ideaal voordat ik ga sporten. En ik neem op die dag als vaste prik een Havermout Reep Druif & Blauw Bes van Weight Care als tussendoortje, die voelen als een sinner maar ze bevatten maar weinig calorieën. Als je er 2 neemt dan is het zelfs een volwaardige maaltijd, zo goed vullen ze! Goed bezig zijn en toch genieten van lekkere dingen dus op mijn Weight Care Wednesday!

Mijn vaste havermout ontbijtje van Weight Care

Ik ben heel benieuwd hoe jij de balans houdt. Heb je altijd discipline, ben je niet zo’n snoepkont en is het voor jou überhaupt niet nodig om balans dagen in te lassen?Of heb jij er soms ook moeite mee om die extra kilo’s buiten de deur te houden? Ook zijn alle tips welkom!