Tessa Brik, coach en trainer

Hi, ik ben Tessa.

Het is bijzonder hè, wat voor invloed een burn-out heeft op je leven. Tenminste bij mij wel.

Na vallen en opstaan, zoeken en vinden ben ik er langzaam voor mezelf achter gekomen waar ik gelukkig word. Mijn persoonlijke missie is dan ook om zoveel mogelijk van deze dingen te doen.

Tessa BrikEén van deze dingen is het schrijven voor herhealth.nl. Het herstellen van een burn-out heb ik ervaren als een zoektocht waarbij ik op zoek was naar houvast. Helaas kon ik op internet niet helemaal vinden wat ik nodig had. Totdat ik Josine leerde kennen die daar hetzelfde over dacht. Ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen in begrijpbare taal zodat (hopelijk) jij daar wat mee kan in het dagelijks leven. Dat je de erkenning, bevestiging, houvast, inspiratie en motivatie vindt om op te staan en te herstellen. Om het beste van je situatie te kunnen maken.

Naast dat ik schrijf ben ik coach en trainer. In mijn praktijk geef ik leefstijl- stress & burn-out coaching. Daarnaast geef ik training aan een groep vrouwen (start2move) en personal training.

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over mij en mijn werk als coach en trainer? Dit kan je vinden op mijn website: www.tessabrik.com ,

Facebook: https://www.facebook.com/tbcoachingentraining

en instagram: https://www.instagram.com/tessaa_lifestyle/

Tot snel!

Liefs Tessa