Herhealth E-coaching

Purchase this image at https://www.stocksy.com/455050Herhealth E-coaching betekent dat jij kunt spreken met je coach waar en wanneer je maar wilt. Je kunt ontspannen in je eigen omgeving met je coach werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Via een beveiligde verbinding heb je face tot face contact met jouw coach.

Maak kennis met onze coaches >>

 

Is online coaching wel effectief?
Ja! Dit is wat experts zeggen over online coaching
Online coaching was een fractie meer effectief voor de behandeling van depressie dan reguliere face tot face therapie
Een studie gedaan door de Universiteit van Zurich deelde een groep van 62 patiënten in tweeën en zag dat bij 53% van deelnemers significante verbeteringen waarneembaar waren bij de mensen die online therapie hadden in vergelijking met reguliere therapie. 3 maanden na het voltooien van het onderzoek vertoonde 57% van de online therapie patiënten geen tekenen van depressie meer in vergelijking met 42 % van de patiënten die reguliere de face tot face therapie hadden.
Journal of effective disorders 2013
Door online therapie bij veteranen daalde het aantal ziekenhuisbezoeken significant
Uit een 4-jarig durend John Hopkins onderzoek dat bijna 100.000 veteranen onderzocht kwam naar voren dat het aantal dagen dat veteranen in het ziekenhuis doorbrachten met 25% daalde wanneer zij kozen voor online coaching. Deze daling is iets groter dan de patiënten die reguliere face tot face therapie kregen.
Psychiatric Services, April 2012
Een Canadese studie wijst uit dat online coaching dezelfde tevredenheid biedt als reguliere coaching
Patiënten in Ontario, Canada die reguliere face tot face of online coaching hadden ervoeren beiden dezelfde tevredenheid over de geboden therapie. Het enige verschil wat het kostenplaatje, online coaching was 10% goedkoper dan reguliere coaching.
American Psychiatric Association, 2007
.
Support

Aan de slag
Vind hier tips
Veel gestelde vragen
FAQ