Carolijn Roelofs, Coach bij Coachable

Ik ben echtgenote, moeder en coach. Rollen die ik allemaal met plezier vervul en die tezamen maken wie ik ben:5 (2)

Carolijn Roelofs

Ik ben het type van handen-uit-de-mouwen, aanpakken en doorzetten. Dol op verandering. Omdat je niet steeds kunt verhuizen, verandert ons interieur regelmatig – steeds op zoek naar mooie spullen en de juiste sfeer.

Als coach doe ik eigenlijk hetzelfde. Ik ben niet bang om dingen om te gooien als dat nodig is voor ontwikkeling. Ik hou van:

 • actie
 • doen
 • resultaten

Maar wél met aandacht. Ik heb oog voor detail en zie snel de mogelijkheden en kansen bij en voor de ander. Grote dingen, maar net zo goed ook kleine stapjes met een enorme impact. Ik ben altijd bezig met mensen en verbinden. Oprechte aandacht geven, luisteren, onderzoeken, persoonlijk contact maken.

Als ervaringsdeskundige, weet ik wat coaching je kan brengen:

 • bewustzijn
 • energie
 • kansen

Ik ben er een gelukkiger en completer mens door geworden. Deze ervaring motiveert mij om anderen te stimuleren en in beweging te zetten. Daarom ben ik coach geworden.

Ik geloof namelijk dat iedereen kapitein op haar of zijn schip kan zijn. Wat er ook gebeurt, jij bepaalt hoe je er mee wil om gaan.

Ik richt mij met het coachen van ondernemers, ondernemende professionals en teams vooral op het tijdig stil staan. Te stoppen met gedachteloos door rennen zonder te weten waarom je dat doet. Stoppen met nog meer te willen voldoen aan verwachtingen van anderen of de te hoge eisen die je jezelf oplegt. Ik help de ander te gaan leven op een manier die het best bij zijn of haar persoonlijkheid past zonder dat hij of zij daar eerst een burn out voor moet hebben gehad. Daarvoor heb ik o.a. het unieke programma Coaching at Sea ontwikkeld.

Voor teams ben ik een verbinder, aanjager en procesbegeleider. Ik help teams aan een goed teamontwikkelplan waarbij vooral gekeken wordt naar de successen die er waren en kwaliteiten die er zijn zodat deze benut kunnen worden voor groei, nieuw resultaat en meer plezier in het werk.

Tot slot een rijtje kernwoorden die veel over mij zeggen:

 • No nonsense
 • Aandacht
 • Actie
 • Resultaat

Maar ook:

 • ongeduldig
 • atechnisch
 • onrustig
 • perfectionistisch

Ik ben ook maar een mens ;).

In 2012-2013 heb ik de post HBO opleiding ‘professioneel coach’ gedaan via de Associatie voor Coaching en heb ik een geaccrediteerd diploma behaald van de International Coach Federation (ICF) en ben ik geregistreerd NOBCO- en EMCC coach.

www.coachable.nl

https://www.facebook.com/coachable.nl?ref=hl

https://www.linkedin.com/profile/view?id=27963876&trk=nav_responsive_tab_profile

https://twitter.com/CarolijnRoelofs (@CarolijnRoelofs)