Betty van Zoelen – Coaching Natuurlijk!

Mensen zeggen altijd dat ik zoveel rust uitstraal en dat ze daardoor ook rustig van mij worden. En dat is best bijzonder, als je weet dat ik eigenlijk een rusteloos type ben.

201406 Betty web-5Als gepassioneerd hardloper en fietsreiziger ben ik namelijk graag in beweging, het liefst onderweg naar iets. Want ik ben altijd benieuwd naar wat er achter de horizon te zien is. Op weg naar een doel, ook al zijn er verschillende wegen om dat doel te bereiken. En is de weg eens geblokkeerd, dan brengt de omleiding mij er ook wel.

Juist door dat rusteloze heb ik geleerd hoe ik rust vind in wat ik doe. Door in ieder geval dat mooie perspectief voor ogen te houden. Maar ook door de natuur op te zoeken. En door te accepteren dat dingen soms anders lopen dan ik zou willen. En dat is precies wat ik overbreng in mijn coaching.

Coaching Natuurlijk! richt zich op loopliefhebbers die, ondanks het feit dat ze hardlopen en in beweging zijn, toch hun hoofd niet stil kunnen krijgen. Omdat er momenten in je leven kunnen zijn dat er meer nodig is om rust in je hoofd en lijf te ervaren.

Door te onderzoeken waar jouw levensenergie zich op richt, wordt duidelijk welke keuzes je hebt te maken. Al wandelend of, als je daar de voorkeur aan geeft, hardlopend door de Kennemerduinen bij Haarlem bereik je, mede met behulp van mindfulness, de rust die je zoekt.

Wil je nu alvast meer balans tussen inspanning en ontspanning? Download dan mijn gratis e-boek ‘De magische sleutel tot rust, balans en energie’ op www.coachingnatuurlijk.nl.

Website                        www.coachingnatuurlijk.nl

Facebook                      www.facebook.com/CoachingNatuurlijk

Twitter                          @CoachNatuurlijk

Linkedin                        nl.linkedin.com/in/bettyvanzoelen

Betty heeft de leergang Zelfbewust Coachen afgerond aan de Coaching Academy International in Naarden en specialiseert zich op dit moment tot Jungiaans Coach. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en geaccrediteerd op het niveau van practitionercoach.