Annemiek Stam, Life coach bij Met hart en ziel

Wie ik ben? Mezelf!
En hoe mooi kan het zijn dat jij, als vrouw, laat zien wie je bent en wat je wat je kan! Om vol vertrouwen en in vrijheid te kunnen bepalen hoe je close upleven er uit ziet, in welke fase je als jonge vrouw dan ook zit. Om meer uit jezelf én het leven te halen. Meer genieten, meer van jezelf, meer geluk!

Wat doe ik?
Als Life Coach help ik jou, als vrouw, bij het vinden van antwoorden op je vragen. Wie je bent, wat je wil, waar je goed in bent en welke keuzes je maakt. En ik help je zelfvertrouwen te krijgen, om vanuit je eigen kracht te leven en in jezelf te geloven.

Dit doe ik door je te coachen. Ik luister naar jou en jouw verhaal. Ik hou je een spiegel voor en daag je met liefde uit om naar jezelf te kijken. Tijdens het coachen praten we, stel ik vragen, doen we oefeningen en ik reik je tools en handvatten aan voor in het dagelijks leven. Alles om jou weer op weg te helpen, jezelf te kunnen zijn en in jezelf te geloven.

WEES JEZELF | BLIJF BIJ JEZELF | GELOOF IN JEZELF 

Laat je inspireren door de natuur!
Ik ben gespecialiseerd in Outdoor Coaching. Dat wil zeggen dat ik buiten, in de natuur, werk. In de natuur vind je de rust die je nodig hebt om bij jezelf stil te staan. De symboliek en metaforen uit de natuur helpen je bij het vinden van antwoorden en geven je nieuwe inzichten. Zowel voor kinderen als volwassenen is het zeer geschikt om coaching buiten te doen. Je kan de natuur zien als extra coach.

Meer informatie over mij en mijn werk als Life Coach, kan je vinden op mijn website: www.annemiekstam.nl volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/methartenzielcoaching