Anja de Die

Anja de Die

Internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en eigenaar van INZICHT-IN-ZICHT COACHING EN TRAINING
Ik begeleid mensen om hun eigen pad te gaan om het leven in volle potentie te leven, in eigen daadkracht en om het beste uit zichzelf te halen.
Deze passie is ontstaan vanuit mijn eigen levenservaring. Een aantal jaren geleden heb ik er bewust voor gekozen mijn eigen pad te gaan, mijn verlangen te gaan leven. En ik heb ervaren als je daadwerkelijke je eigen pad gaat, de dingen doet die je wilt doen, die belangrijk voor je zijn én daarin gelooft, je dingen kunt doen die je eerst niet voor mogelijk hield. Mijn missie is om andere mensen te inspireren en te begeleiden in het gaan van hun eigen pad. Wat er op je pad komt daar heb je weinig tot geen invloed op, wel op de manier waarop je ermee omgaat. Daarin heb je altijd zelf een keus.
Ik geef trainingen en coaching en maak daarbij gebruik van o.a. NLP, Oplossingsgericht Werk en Systemisch Werk.
Meer informatie over mij, mijn aanbod, en de methodieken waarmee ik werk vind je op mijn website www.inzicht-in-zicht.nl