Gezondheid

Je vraagt veel van je lichaam, maar wat doe je voor je lichaam terug?

case thumb Fitshe 1 800x500  - Je vraagt veel van je lichaam, maar wat doe je voor je lichaam terug?
Avatar for Redactie
Geschreven door Redactie

Je hebt een baan, probeert het huishouden in goede banen te leiden, wilt ook nog een leuke partner zijn, doet je best om je bloedjes van kinderen op te voeden, je sport uiteraard en daarnaast heb je ook een sociaal leven… Komt dit je bekend voor? Eigenlijk vraag je hartstikke veel van jezelf. Want dat lijf van jou gaat maar door.

Je vraagt dus veel van je lichaam, maar wat doe je voor je lichaam terug?

Hopelijk eet je al gezond, beweeg je regelmatig en neem je ook voldoende tijd om, ondanks je drukke schema, te ontspannen. Maar er is meer, want jij hebt vast ook weleens gehoord van proteïne poeders en repen. En dacht jij dan ook? Heb ik dat nou wel nodig, ik ben toch geen ‘fitgirl’? Dat is namelijk precies wat ik dacht! Tot ik Caroline Glasbergen van FITSHE ontmoette…

Proteïne?

Zij legde mij uit dat je als normale vrouw die regelmatig sport, maar die geen fitgirl is, ook veel baat kunt hebben bij extra proteïne. Proteïne, ook wel eiwitten genoemd, zijn bouwstenen voor je lichaam. Je hebt ze nodig voor het herstellen en ontwikkelen van spieren. Bovendien zijn ze essentieel voor de groei van je haar, huid, nagels en andere weefsels. Het is dus belangrijk om er voldoende van binnen te krijgen, vooral als je een actief type bent!

Spierherstel

Trainen – en dit is dus ook een bootcamples of een 5 km run door het park – veroorzaakt schade aan je spieren. Dit klinkt slecht, maar dat is het niet. Het is wel belangrijk dat je spieren na afloop goed kunnen herstellen en aansterken. Proteïne helpt je lijf daarbij en aminozuren waar proteïne uit is opgebouwd, zijn de sleutel tot herstel van je spieren. Sommige maakt ons lichaam zelf aan, andere moeten we uit voeding halen. Die laatste noemen we essentiële aminozuren en die zitten in proteïnerijke producten – shakes en repen.

Fitshe shoot 50 - Je vraagt veel van je lichaam, maar wat doe je voor je lichaam terug?

Sporten

Proteïne helpt je spieren herstellen, wat voor type training je ook hebt gedaan. Hardlopen, sportschool, yoga, bootcamp, spieren zijn spieren en die hebben voeding nodig. Daarom heeft FITSHE proteïne poeders en repen ontwikkeld van de allerbeste kwaliteit. Wanneer je je lichaam na het sporten de juiste voeding geeft, kun je het meeste uit je workout halen. Je lichaam heeft na een training vooral eiwitten nodig. En als vegetariër of veganist kan het helemaal lastig zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Daar weet Caroline Glasbergen, oprichtster van FITSHE, als actieve vegetariër alles van:

Bewust eten

Dankzij de producten van FITSHE zorg je dus goed voor je lichaam en geef jij net dat stukje extra terug. De proteïne en energierepen van FITSHE bevatten maar liefst 12 gram plantaardig eiwit uit onder andere biologische rauwe noten & pinda’s, uit biologische pompoenzaden en biologische rijst.

Deze tussendoortjes zijn dus een ideale manier om je lijf de juiste voedingstoffen te geven. Perfect voor na het sporten of om je trek te stillen. Want wist jij dat eiwitten je langer een verzadigd gevoel geven? Want als je niet het juiste eet dan blijf je trek houden, en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Flatlay bars  1024x683 - Je vraagt veel van je lichaam, maar wat doe je voor je lichaam terug?

Maar naast repen kun je ook proteïne shakes gebruiken. Dat is ook super handig want je mixt de poeder met wat water of melk en je hebt een heerlijke shake. Ook kun je de poeder toevoegen aan je yoghurt of smoothie. Zo blijf je op een gezonde manier lang verzadigd. En nog leuk om te noemen: alles shakes en repen zijn waar mogelijk biologisch en ze bevatten geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen. Alleen maar echte ingrediënten dus die echt wat voor je doen.

Waarom FITSHE?

FITSHE staat voor eerlijke en pure producten waar geen rotzooi aan toegevoegd is. Caroline werkt alleen met echte recepturen met natuurlijke ingrediënten en waar mogelijk biologisch. Alles is dus van de hoogste kwaliteit en je voedt je lichaam dus echt. Alle producten zijn of vegetarisch of veganistisch en kun je dus met een gerust hart nemen.

Dus zijn proteïne shakes en repen ook geschikt voor normale vrouwen met een druk leven? Ja, juist!

Wil jij ook wat terugdoen voor je lichaam en ben jij je ook bewust van wat je aan je lichaam geeft? Kijk dan eens op FITSHE.nl. Ik weet zeker dat jij ook gaat smullen van bijvoorbeeld die heerlijke vegan Dark Chocolate & Indian Spices reep!

Actie!

Ontvang nu tot en met 1 september 2017 gratis verzending op de producten van FITSHE met de kortingscode: HERHEALTH

 

Over de schrijver

Avatar for Redactie

Redactie