Geluk

Creëer het leven wat echt bij je past met behulp van deze 4 gratis lessen van Dr. Joe Dispenza

photo 1487164697898 db7bfc2b7bf5 810x540 - Creëer het leven wat echt bij je past met behulp van deze 4 gratis lessen van Dr. Joe Dispenza

Toen ik erachter kwam dat Dr. Joe Dispenza 4 gratis lessen beschikbaar stelt moest ik dit gewoon met jullie delen. Ik hoorde voor het eerst van Dr. Joe Dispenza toen ik op Netflix de documentaire Heal keek (aanrader!). Toen was ik direct van hem onder de indruk: van zijn ervaring, kennis en verhaal. Naar aanleiding van deze documentaire kwam ik erachter dat hij onderzoeker, chiropractor en een New York Times bestseller-auteur is. 

Deze gratis cursus van 4 lessen start op 18 november en is gebaseerd op het best selling boek: ‘Breaking the Habit of Being Yourself: How to lose Your Mind and Create an New One’. Tijdens deze cursus: ‘Denk Groter‘ geeft Joe Dispenza eenvoudige stap voor stap instructies voor het herprogrammeren van je hersenen en het creëren van het leven wat je altijd al wilde.

Joe Dispenza 1024x536 - Creëer het leven wat echt bij je past met behulp van deze 4 gratis lessen van Dr. Joe Dispenza

De cursus ‘Denk Groter’ is wat voor jou als je:

  • Vast zit in gewoontes, emoties en patronen uit het verleden
  • Vecht met het bereiken van jouw doelen
  • Jezelf in onbevredigende relaties bevindt
  • Moeite hebt met het nastreven van wat je wilt
  • Weet dat er meer in het leven is dan wat je nu meemaakt

Vanuit zijn onderzoek verkent Joe Dispenza de wetenschap achter spontane genezingen om mensen in staat te stellen om van binnenuit te veranderen. Door de combinatie van kwantumfysica, neurowetenschappen, hersenchemie, biologie en genetica onderzoekt Dr. Joe Dispenza de effecten van meditatie op hoe mensen zichzelf kunnen genezen van chronische aandoeningen en zelfs terminale ziekten.

Joe Dispenza leert je tijdens deze 4 lessen onder andere hoe je negatieve gewoontes afleert. Hoe je emotionele reacties en patronen kunt doorbreken en hoe je kunt voorkomen dat jij jezelf saboteert. Maar hij leert je ook je brein opnieuw te bedraden om jezelf open te stellen voor positieve kansen en zo een nieuwe persoonlijkheid en een nieuwe persoonlijke realiteit te creëren.

Ik ga deze cursus vanaf 18 november zeker volgen en hoop dat jij straks net zo enthousiast over Dr. Joe Dispenza bent als ik. Je kunt je hier aanmelden voor de cursus!