Gezondheid

Dit biologische en vegan make-up merk wil ik even met jullie delen!!

A467982E 17AD 4F51 9113 C0486EA45A06 e1512045249519 810x520 - Dit biologische en vegan make-up merk wil ik even met jullie delen!!

Ik heb de mazzel dat ik via herhealth.nl onderwerpen en producten die ik mooi en interessant vind met jullie kan delen en ik kwam iets tegen wat ik jullie, vooral zo voor de feestdagen, niet wilde onthouden :).

Ik kocht namelijk onlangs een nieuwe mascara van INIKA, aangezien ik niet gezegend ben met dikke volle wimpers ben ik altijd nogal kritisch wat betreft mascara’s. Maar deze mascara had hetzelfde effect als mijn oude vertrouwde mascara, met als groot verschil: deze mascara is biologisch, 100% vegan en halal!

Hoewel ik absoluut van de naturel look ben, ben ik wel een make-up fan dus besloot ik om nog een aantal producten van INIKA te bestellen… en dat is dus de reden van deze blog. Want ik moet dit met jullie delen :). Deze make-up is zo mooi en fijn! Echt wauw!

De producten van INIKA zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij! De filosofie van INIKA is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, aldus INIKA.

Dat vind ik dus leuk; ik ben me de laatste tijd eens gaan verdiepen in de chemicaliën die je in make-up vindt en daar schrok ik best wel van. Want wist jij bijvoorbeeld dat chemicaliën die in make-up, toiletartikelen en voedselverpakkingen zitten ervoor zorgen dat vrouwen sneller in de menopauze komen? Dit concludeert een researchteam van de Washington University in St. Louis in Amerika.

93DC860A C3A6 4CBA A1C8 384775EB2611 1024x768 - Dit biologische en vegan make-up merk wil ik even met jullie delen!!

Deze highlighter is mooi, echt een aanrader!

De sporen van je make-up kunnen zelfs worden teruggevonden in je urine.. en wist je dat al na 3 dagen gebruik van natuurlijke make-up er stukken minder giftige stoffen en schadelijke hormonen in je lichaam zitten? Ik wist dat dus allemaal niet! Wist ik veel, ik ben een geweldig slachtoffer van de marketingmachine en als ik die prachtige vrouw met die mooie huid, lippen of wimpers op een advertentie zag staan dan was ik al om en rende ik naar de drogist…

Gelukkig ben ik nu een klein beetje wijzer en heb ik dus natuurlijke make-up en in het bijzonder INIKA ontdekt! Hun belofte is eigenlijk heel simpel: Het gehele assortiment van INIKA is gezond en veilig. Daarom heb ik deze blog geschreven, want ik wilde jullie laten weten dat make-up wat niet schadelijk voor ons lichaam is ook gewoon prachtig kan zijn!

INIKA is in Nederland op meerdere plekken verkrijgbaar, ik heb het besteld bij Biocare Online, dus vandaar dat ik deze link er maar even bij heb gezet.

7E229800 DD35 4650 988B AD70FD7F1175 1024x768 - Dit biologische en vegan make-up merk wil ik even met jullie delen!!

Ik durf zonder met mijn ogen te knipperen te beweren dat dit de beste concealer is ik ooit heb gehad!