2017 in balans – Vitaminessfsdefszc

Wanneer jij je lusteloos en moe voelt kan het zijn dat je van bepaalde voedingstoffen te kort binnen krijgt. Dan kan het slim zijn om vitamines en voedingssupplementen bij te gaan slikken. Maar hoe weet je nou welke supplementen je nodig hebt? Want naast dat je snel verdwaald in het enorme aanbod aan voedingssupplementen, is het lastig te bepalen welke voedingsstoffen je extra als aanvulling op de voeding kunt gebruiken.

Ik heb mijn nieuwe ‘pakketje’ vitaminen weer binnen gekregen via de post!

TakeDaily kan je een helpende hand bieden! Sport je veel, wil je je energieniveau een boost geven, heeft jouw weerstand een oppepper nodig of volg je een dieet om wat gewicht te verliezen? TakeDaily past je pakket aan jouw wensen en behoeften aan. Een gepersonaliseerd pakket voedingssupplementen dus!

Ik vind het daarnaast heel erg handig dat ik niet overal meer losse potjes op het aanrecht hebt staan en omdat de supplementen in een handige verpakking komen neem ik zo ook echt elke dag. Normaal vond ik het lastig om mijn vitaminen consequent te slikken en nu heb ik daar geen enkel probleem meer mee!

Wil jij weten welke voedingssupplementen aansluiten bij jouw persoonlijke behoefte? Doe dan snel de test!

<strong>Doe de test</strong><br /> duurt slechts enkele minuten

Ontvang nu 10 euro korting op je eerste bestelling door de kortingscode HEALTH10 in te voeren!

TakeDaily voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit, bestaande uit zuivere en bewezen ingrediënten. De producten zijn samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voedingsstoffen en gezondheid. Om actief te kunnen blijven inspelen op deze ontwikkelingen, werken zij samen met een team van voedingsprofessionals.

Hoe werkt het?
Na bestelling worden jouw voedingssupplementen per vier weken gratis bij je bezorgd. Het pakketje past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Je ontvangt steeds een pakketje voor 28 dagen, één dosering voor elke dag. Voor het verstrijken van deze periode ontvang je de voedingssupplementen voor de daaropvolgende periode. TakeDaily past zich aan naar het seizoen en jouw levensstijl. Door bepaalde omstandigheden kan je extra behoefte hebben aan vitamine D. Indien je besluit meer te bewegen of er wijzigt iets in jouw voedingspatroon, log dan eerst in op jouw TakeDaily-account en geef je veranderingen door. De volgende periode is je samenstelling aan voedingssupplementen daarop aangepast! Daarnaast zit je nergens aan vast want TakeDaily is maandelijks op te zeggen.Kijk voor meer informatie op TakeDaily.nl

<strong>Terug naar het overzicht</strong>