Sophie Bruers Gertner, www.irrestibleyou.nl

 

Sophie

Mijn missie met Irresistible You is om vrouwen te leren dat verleiding geen seksuele lading hoeft te hebben, maar een stijlvol spel van vrouwelijkheid is. Als je straalt en blij met jezelf bent, ben je tevens ook verleidelijk. En wie houdt er nou niet van om te stralen?

Ik hou er enorm van om vrouw te zijn en vier het iedere dag. Ik heb zelf ook diepe dalen gekend (net als de meeste van ons), maar investeer dagelijks in  mijn vrouwelijke kracht en relatie. Ik weet hoe het is om in sleur te leven, maar ik weet nog beter hoe ik dit kan doorbreken. Ik weet wat het is om je  zelfvertrouwen kwijt te raken, maar ik weet nog beter hoe ik het weer op kan bouwen.

Ik ken het spel van verleiding, vrouwelijkheid en sensualiteit. Dit onderwerp is mijn absolute interessegebied en loopt als een rode draad door mijn leven. Ik word intens blij als mensen in zichzelf en in elkaar investeren. Met een enorme bibliotheek aan creatieve ideeën help ik mensen graag om quality time weer in hun relatie terug te brengen.  Dit doe ik met veel liefde en positieve energie.

Mijn visie is dat ik in eigen verantwoordelijkheid geloof. Investeer bewust in jezelf elke dag, zodat je de beste versie van jezelf bent. Koester je eigen kracht en kwetsbaarheid en hou van jezelf. Je bent om van te houden.  Investeer in je partner en zie hem/haar opbloeien. De sleutel is de combinatie van aandacht en een kleine moeite. Hoe? Dat leer ik je graag!

Wil je een speciale workshop of coaching op maat en vind je dit niet terug bij de opties? Stuur een mailtje met je vraag en ontwikkel ik graag maatwerk naar wens.

sophie@irresistibleyou.nl

facebook.com/irresistibleyouNL

www.irresistibleyou.nl