Recepten Snack

Recept: Zomer mocktail

Recept: zomer mocktail
Sanne It's pure food
Geschreven door Sanne It's pure food

Wanneer dit receptje online komt lig ik heerlijk op een Grieks strand en ben ik aan het genieten van Grieks eten. En daar hoort natuurlijk een lekker zomers drankje bij zoals deze mocktail. Een mocktail is een nep-cocktail en dus alcoholvrij. Dus altijd een goed idee! Zeker als het gemaakt is met verse ingrediënten zoals deze aardbeien-munt mocktail.

Nodig per glas 

  • 2 aardbeien
  • 7 blaadjes verse munt
  • Sap van een halve limoen
  • Snuf peper
  • Water

Zo maak je het

  1. Snijd de aardbei in kwartjes en doe deze in een longdrinkglas. Stamp de aardbeien met een cocktailstamper fijn.
  2. Voeg ook de limoensap, muntblaadjes en peper toe.
  3. Vul het glas aan met water en bewaar in de koelkast.

Heerlijk verfrissend!

Over de schrijver

Sanne It's pure food

Sanne It's pure food

Ik ben Sanne 23 jaar, gek op koken en altijd bezig met het bedenken van nieuwe gezonde recepten. Dat heeft ertoe geleid dat ik ben begonnen met de opleiding natuurvoedingsadviseur. Ik houd me daarbij bezig met orthomoleculaire voeding. Kort gezegd: ‘voeding die je lijf voedt en niet alleen maar vult’. Lees verder

www.itspurefood.nl en volg mij op instagram (@itspurefood).
Liefs Sanne