Ontbijt Recepten

RECEPT: Gevulde nectarine

Gevulde nectarine
Sanne It's pure food
Geschreven door Sanne It's pure food

De zoete nectarine met de licht hartige hüttenkäse geven dit ontbijt een verrassende smaak. Ook als toetje zou de gevulde nectarine heerlijk zijn met een bolletje homemade ijs!

Dit heb je nodig

♦ 1 nectarine
♦ 2 el hüttenkäse
♦ 1 el havermout
♦ 1 el lijnzaad
♦ Frambozen naar smaak
♦ Honing naar smaak

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de nectarine door de helft en verwijder de pit.
  3. Meng de hüttenkäse met de havermout en lijnzaad. Vul de nectarine met het mengsel.
  4. Zet de nectarines ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Serveer de nectarine met wat honing en frambozen en je hebt een heerlijk warm ontbijtje.

Bon apetit

Over de schrijver

Sanne It's pure food

Sanne It's pure food

Ik ben Sanne 23 jaar, gek op koken en altijd bezig met het bedenken van nieuwe gezonde recepten. Dat heeft ertoe geleid dat ik ben begonnen met de opleiding natuurvoedingsadviseur. Ik houd me daarbij bezig met orthomoleculaire voeding. Kort gezegd: ‘voeding die je lijf voedt en niet alleen maar vult’. Lees verder

www.itspurefood.nl en volg mij op instagram (@itspurefood).
Liefs Sanne