Ontbijt Recepten

Recept: Bananen pannenkoekjes met maar 2 ingrediënten

Bananen pannenkoekjes met maar 2 ingrediënten
Margot .
Geschreven door Margot .

Een heerlijk ontbijtje, en dat met maar 2 ingrediënten haha! Nou hoe simpel kan iets lekkers zijn toch?! De bananen pannenkoekjes zijn lekker zoet door de banaan, lekker met wat honing of maple syrup  erover en misschien wat kokosvlokken en fruit! Echt iedereen kan dit, misschien komen ze net niet helemaal  heel&mooi de pan uit.. als ze maar lekker zijn toch! Dit is het ideale recept voor op een lekkere luie zondag. Je komt een beetje laat uit bed en maakt lekker deze vullende pannenkoekjes als brunch! Zorg dat je niet te veel banaan-ei mengsel in 1 keer in de koekenpan doet, je kan ze namelijk mooier maken als je ze klein houdt!

Oke hier komt ie!!
Ingrediënten: (voor 8 bananenpannenkoekjes) 2 personen.

  • 2  bananen
  • 4  eieren
  • 1 beetje maple syrup (optioneel)
  • 1 beetje honing (optioneel)
  • 1 handje fruit (optioneel)
  • 1 handje kokosvlokken (optioneel)

Zo doe je het:

  1. Prak de bananen fijn met een vork.
  2. Kluts de eieren door de geprakte  bananen heen.
  3. Goed roeren en verhit wat kokosolie in een koekenpan.
  4. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten gaar

Serveren maar! Wedden dat je ze zo op hebt?

Eet smakelijk!

Hongeralseenpaard.nl

Over de schrijver

Margot .

Margot .

Margot kan intens genieten van lekker eten, je kan allerlei recepten vinden op haar Foodblog: www.hongeralseenpaard.nl Het doel is dan ook dat iedereen deze lekkere recepten kan maken. De recepten zijn meestal makkelijk te maken en zonder poespas. Gewoon lekker no-nonsense dus, what you see is what you get.

Wij hebben nu ook een super handige maaltijd planner, zo kan je makkelijk je wekelijkse portie aan gezonde & heerlijke recepten plannen. Je kan automatisch een boodschappenlijstje laten maken en die later als je in de supermarkt staat op je mobiel erbij halen. Ideaal toch?!
Je kan Honger als een paard ook volgen op Instagram en Facebook.