Nicole Unterlander, natuurvoedingsadviseur en oprichter van Puur Welzijn

Na het volgen van een medische basisopleiding en opleiding natuurvoedingsadviseur geef ik inmiddels met veel plezier advies over voeding en alNicole Unterlanderles wat daarmee samenhangt. Voor verdere verdieping volg ik nog een studie orthomoleculaire voeding. Wat me bij het advies geven opvalt is hoe ieder mens op een andere manier tegen voeding aankijkt en daarop reageert. Dat is fascinerend, maar ook zeer leerzaam. Dat betekent namelijk ook dat ik niet iedereen op dezelfde manier advies geef maar dit aanpas op de vraag, de omstandigheden van de klant en de klant zelf. Om hier nog beter op in te kunnen spelen volg ik op dit moment nog een 2-jarige coachopleiding. Dit is echt zo ontzettend boeiend en leuk. En het sluit naadloos aan op waar ik nu mee bezig ben.

Wil je meer weten over wat ik doe en op welke manier, neem dan eens een kijkje op mijn website www.puurwelzijn.nl of volg mij op Facebook/puurwelzijn.