Kim en Lisa, From a Foodies Kitchen

Wij zijn Kim en Lisa, twee nichtjes met een gedeelde passie voor kokKim en Lisaen. Ongeveer één jaar geleden hebben wij de stap genomen om bewuster te leven. Op het gebied van voeding houdt dit in dat wij gezond, puur
en gevarieerd eten, maar ook zeker zo nu en dan genieten van de ongezonde dingen. Koken is voor ons een uitlaatklep. Het liefst staan wij dag in dag uit in de keuken om nieuwe recepten te proberen.

Wekelijks delen wij één van onze recepten op herhealth.nl. Deze recepten proberen wij zo simpel als mogelijk te houden. Geen overdaad aan ingrediënten of onnodige toevoegingen van ongezonde suikers en vetten. Wij zien het juist als een uitdaging om voor een bewuste variant te kiezen. Veel mensen denken dat gezond eten veel tijd en geld kost. Wij zijn van mening dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn. Je hoeft echt geen uren in de keuken te staan om iets lekkers én verantwoords op tafel te zetten. En dit is nou precies hetgene waar wij andere mensen van willen overtuigen. Met dit doel in ons achterhoofd zijn wij onze foodblog From a Foodies’ Kitchen gestart. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze website www.fromafoodieskitchen.com en volg ons op facebook en instagram!