Jurriaan de Haas, Oprichter Movemind en Personal Health Coach

Mijn naam is Jurriaan, oprichter van M10305331_1557946081085090_1824136111976530505_novemind en Personal Health Coach  in Amsterdam. Ik ben 27 jaar en eigenlijk al mijn hele leven bezig met sport. Vanaf mijn tienerjaren speelde ik al met losse gewichten. Tijdens mijn studie sport en bewegen werd mijn passie voor kracht en conditie training alleen maar groter. Op mijn negentiende ben ik begonnen als fitnesstrainer in Utrecht. Daar leerde ik van alles over voeding, training en een sterke mindset.

Een paar jaar geleden heb ik er voor gekozen om deze ingrediënten bij elkaar te mengen. Movemind was een feit. Door middel van training probeer ik mensen te laten zien waar toe ze in staat zijn. Ik geloof dat iedereen het beste uit zichzelf wil en kan halen. Een prettige mix van succes momenten en momenten van confrontatie. Ieder mens is anders en maakt zijn eigen reis. Een reis die je zelf moet maken. Ik kan je onderweg helpen. Wil je meer
informatie neem dan contact op via www.movemind.nl

Jurriaan de Haas


Jurriaan de Haas
Personal Health coach & founder of MoveMind