Gezond gewicht Gezondheid

Gezonde taarten? Ja die bestaan dus

Gezonde taarten!
Josine Mooij
Geschreven door Josine Mooij

Soms kom je wat tegen waarvan je denkt: dit moet iedereen weten! Nou vorige week donderdag had ik dus zo’n momentje. Ik was uitnodigd om bij de lancering van Bakerline te zijn. Bakerline zijn healthy minded taartenbakkers die heerlijke gezonde taarten maken.

Ik houd van taart, toen ik nog op kantoor werkte vond ik het altijd heerlijk als er iemand jarig was want dan kon ik weer lekker genieten van een taartje. Alleen altijd jammer dat lekkere dingen vaak niet goed voor je zijn, maar dat is nu verleden tijd! Want ik heb alle smaken van Bakerline geproefd (ja oeps allemaal ja) en deze taartjes zijn lekker terwijl ze ook gezond zijn.

Deze taarten bevatten geen kunstmatige toevoegingen, zijn gemaakt van eerlijke producten, zijn rauw, bevatten geen geraffineerde suikers, er worden geen dierlijke producten gebruikt (dus geen eieren, melk, dierlijke E-nummers, honing en gelatine) en ze zijn glutenvrij. Dus heb je last van allergieën of wil je in 2017 wat gezonder gaan eten? Probeer deze lekkere taarten van Bakerline.

Check de site van Bakerline voor de verschillende smaken en bestel een heerlijke taart of gewoon een stukje, enjoy!

www.bakerline.nl

Over de schrijver

Josine Mooij

Josine Mooij

Enige tijd geleden ben ik gestart met herhealth.nl, een plek waar wij ons best doen om jou te inspireren. Want je bent niet de enige die zich wel eens eenzaam of onzeker voelt, die wel eens relatieproblemen heeft of die handvatten nodig heeft om zichzelf goed in haar vel te laten voelen. Lees verder